Ce a pățit Radu Pietreanu pe stradă, imediat după Revelion. Nu i-a venit să creadă că e posibil (exclusiv)

Ce a patit Radu Pietreanu dupa Revelion

Radu Pietreanu, în vârstă de 57 de ani, este partenerul lui Mugur Mihăiescu în trupa ”Vacanța Mare” de mai bine de trei decenii. Acesta s-a confesat pentru pentru impact.ro: ”Niciodată, dar niciodată în carieră nu mi s-a mai întâmplat să fiu în centrul atenţiei mass-media, cu prezenţe consistente pe ecranele principalelor televiziuni din România în acelaşi timp”.

 Ce a pățit Radu Pietreanu pe stradă, imediat după Revelion

Astfel că Radu Pietreanu nu crede că ar fi realizat un Revelion ”la mișto”.

”Am stat şi m-am gândit, am recitit scenariul şi pe modelul ”Dacă doriţi să revedeţi”, am reluat şi programul de Revelion transmis de TVR în noaptea din ani, realizat împreună cu Mugur, Dan Bittman şi ceilalţi. Concluzia? Nu ştiu unde se susţine acuzaţia că am făcut mişto de regulile de protecţie sau că l-am luat peste picior pe unul şi pe celălalt”, a declarat Radu Pietreanu, pentru impact.ro.

”Umorul nostru, al celor de la Vacanţa Mare, nu e pe placul tuturora”

Acesta crede că a tratat seriozitate acuzaţiile aduse în spaţiul public și consideră că cei care le aduc ori văzut emisiunea, ori au preluat anumite idei la persoane cu prejudecăți.

„Umorul nostru, al celor de la Vacanţa Mare, nu e pe placul tuturora. Asta ştim de ani buni. Însă nu pot afirma că am fi fost acum mai altfel. Nu am fost mai spurcaţi la gură decât de obicei. Am fost în nota noastră comună. Şi cu textele şi cu piesele muzicale alese pentru Revelionul de la TVR. Iar audienţa nu a fost chiar rea. Lumea încă nu i-a uitat nici pe Costel şi nici pe Leana lui Pârţag, pare-se. Nu vreau eu să comentez dacă asta e de bine sau de rău. De altfel, vreau să vă spun că cei care m-au recunoscut pe stradă şi m-au oprit m-au felicitat pentru programul prezentat. Vă spun cu mâna pe inimă”, a mai adăugat Radu Pietreanu.

”Nu vreau ca boala mea să devină un subiect monden”

Radu Pietreanu a mai spus că el nu are niciun interes să nu respecte regulile de protecție împotriva coronavirusului.

„S-au scris multe despre boala mea, despre încercările prin care am trecut, multe destul de departe de realitate. Nu vreau însă ca boala mea să devină un subiect monden, să-mi facă concurenţă. Ne batem parte-n parte! Tot ce pot să vă spun e că pentru moment cel puţin sunt bine!”, a adăugat Pietreanu.

Acesta a rememorat și prima întâlnire pe care a avut-o cu Mugur Mihăiescu, colegul său de la ”Vacanța Mare”.

„El venise cu un grup din Craiova, eu cu altul, din Petroşani. Mi-a atras atenţia rimele pe care le făcea spontan şi faptul că ne-am simţit bine unul în compania celuilalt. Peste câteva luni înfiinţam grupul ”Vacanţa Mare”. Ciudat e, că exact un an mai târziu, în 1988, el nu a mai ajuns la întâlnirea de la Baia Mare. I-am dus dorul şi atunci am realizat că am putea face ceva spectaculos împreună. Ceea ce, până la urmă, s-a şi realizat!”, a conchis Pietreanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI