Radu Moraru, amendă uriaşă de la CNA după ce l-a jignit grav pe Raed Arafat

Radu Moraru, amendă uriaşă de la CNA după ce l-a jignit grav pe Raed Arafat
Radu Moraru, amendă de la CNA după jignirile aduse lui Raed Arafat

Radu Morar adaugă o nouă amendă unui post TV. Realizatorul de televiziune a adus în prim-plan afirmații jignitoare la adresa lui Raed Arafat. Cu cât a amendat CNA cuvintele grele aruncate de acesta?

Radu Moraru, amendă de la CNA pentru jignirile aduse lui Raed Arafat

Radu Moraru a atras atenția membrilor CNA care l-au mustrat considerabil după jignirile aduse lui Raed Arafat. Postul pe care îl patronează a primit o nouă amendă piperată. „Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat” – a zis „naşul”.

Tot acesta l-a numit de multe ori ‘Arahat’ pe șeful DSU. Pentru afirmațiile considerate deplasate făcute de aceasta a primit o amendă de 30.000 de lei, adică peste 6.000 de euro.

Sancțiunea recentă a venit pentru trei emisiuni din primăvara anului curent în care Radu Moraru era invitat la Nașul TV. Propunerea de 30.000 de lei a fost făcută de Valentin Jjucan care a criticat aspru atitudinea lui Moraru, dar și pe cea a moderatoarei din emisiunile aferente.

Jucan a subliniat că: „Moderatorul are obligaţii pe care nu le respectă. Dacă Arafat nu răspunde la telefon, nu înseamnă că el trebuie făcut în fel şi chip, fără ca moderatorul să intervină”, după cum a spus în şedinţă.

Afirmații

  • Arafat este homosexual, da, o ştie toată lumea, toată poliţia română
  • Cum e posibil ca Despescu, ca Arahat, bun, Arahat nici n-are rost, bun, ca Despescu să nu ceară să intervină în emisiunea din această seară? Are telefonul meu, are telefonul Gabrielei. Ce bărbat e Despescu?
  • Arahat, Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat, îl şantajează de 20 de ani, este agent secret şantajat de vreo 3 servicii, lucrează la 3 servicii, nu contează. El execută ordinele.
  • Arafat este un homosexual pe care eu îl cunosc din 1987

Emisiunea care a fost amendată a mai atras critici și din partea lui Mircea Toma și a Dorinei Rusu. Aceasta din urmă a punctat:Mie mi se pare că este o acuzaţie, dacă mă uit la legislaţie, nu e o opinie”, a spus membra CNA în replică pentru avocatul Naşul TV.

Reprezentantul Nașul TV a încercat să apere ieșirea lui Moraru și a explicat că afirmațiile pentru care a fost sancționat sunt ‘opinii’. Amintim că postul în cauză a fost unul din cele mai amendate în cursul anului trecut din motive similare, dar și pentru conspirații cu privire la contextul pandemic.

„Nu-ţi vine să crezi că poate exista aşa ceva”, a fost reacţia unui membru CNA a luat la cunoștință conspirațiile despre coronavirus în legătură cu purtarea măștii de protecția sau vaccinul anti-COVID-19 – (vaccinul va injecta nanoparticule prin care vom fi controlaţi de reţelele 5G, etc).

Urmăriți Playtech.ro și pe