07 mart. 2020 | 20:32

Radu Mazăre părăsește penitenciarul Rahova. Ce se întâmplă cu fostul primar al Constanței

Știri generale
Radu Mazăre părăsește penitenciarul Rahova. Ce se întâmplă cu fostul primar al Constanței
Radu Mazăre părăsește penitenciarul Rahova. Ce se întâmplă cu fostul primar al Constanței

Până în prezent, Radu Mazăre a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. Ce se întâmplă cu fostul primar al Constanței? I-a fost aprobată cererea!

Radu Mazăre părăsește penitenciarul Rahova

Mazăre a fost condamnat definitiv, pe 8 februarie 2019, de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) la nouă ani de închisoare cu executare într-un dosar privitor la retocedarea ilegală a unor terenuri în stațiunea Mamaia. Trei luni mai târziu, fostul edil al Constanței a fost condamnat în primă instanță la nouă ani și zece luni de carceră cu executare pentru luare de mită, conflict de interese și abuz în serviciu în dosarul ”Polaris”.

Încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova, Mazăre va fi mutat, la începutul săptămânii viitoare, la Penitenciarul Slobozia, după ce Administrația Națională a Penitenciarelor a aprobat cererea transmisă de către fostul primar al Constanței.

„Radu Mazăre se mută la alt penitenciar, la Slobozia. Cererea a fost solicitată de Radu Mazăre, deoarece familia are domiciliul în Constanța, atât mama, cât și cei doi frați care se ocupă de el”, a informat, sâmbătă, Lizeta Haralambie, avocata lui Mazăre, la Antena 3.

„Din Constanța până în București, respectiv Rahova, fac vreo 4 – 5 ore, până la Slobozia fac o oră jumătate – două ore. El a solicitat acest lucru, nu prin instanță, a făcut cerere prin avocat către Administrația Națională a Penitenciarelor, în luna ianuarie și a fost aprobată acum”, a mai spus apărătorul fostului edil.

Look-ul de milioane, devenit istorie

Puținul timp petrecut în spatele gratiilor se observă deja pe chipul său. Dacă înainte femeile îi erau umbră, fiecare apariție a sa aducându-i o altă domnișoară la braț, acum, totul e istorie. Drept dovadă stă apariția sa din 23 ianuarie, când s-a prezentat în fața magistraților ÎCCJ cu o altă cerere.

Radu Mazăre părăsește penitenciarul Rahova. Ce se întâmplă cu fostul primar al Constanței

Radu Mazăre, 23 ianuarie

Mazăre a contestat hotărârea definitivă de condamnare, invocând faptul că a fost judecat în lipsă, chiar dacă un mandat de arestare fusese emis pe numele său tocmai pentru că fugise în Madagascar în timpul procesului. Tras la față, slăbit, trist, îngândurat, tuns neglijent și îmbrăcat simplu, Mazăre pare că și-a ispășit deja pedeapsa din cele relevate de înfățișarea sa.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Capital.ro
Trucul genial pentru a repara o ciorbă în care ai scăpat prea multă sare: ”Excesul dispare imediat!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro