Uluitor cât de mult s-a schimbat Radu Mazăre în penitenciar. Imaginile care i-au șocat pe mulți

Autor: Alexandra Chivu - 12:07, 23 ian. 2020
Uluitor cât de mult s-a schimbat Radu Mazăre în penitenciar

Duba în care se afla Radu Mazare ajungea în mai 2019 la Penitenciarul Rahova, după ce autoritățile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea țării noastre. Încarcerat, fostul edil al Constanței așteaptă să treacă cei 9 ani de închisoare primiți în dosarul retrocedărilor ilegale. Cert este că traiul din temniță pare să îi dăuneze. ”Lumea s-a schimbat”.

Cât de mult s-a schimbat Radu Mazăre în penitenciar?

Pe 8 februarie 2019, Radu Mazăre a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) la nouă ani de închisoare cu executare într-un dosar privitor la retrocedarea ilegală a unor terenuri în stațiunea Mamaia. Trei luni mai târziu, fostul edil al Constanței a fost condamnat în prima instanță la nouă ani și zece luni de închisoare cu executare pentru luate de mită, abuz în serviciu și conflict de interese în dosarul ”Polaris”.

Puțin timp petrecut în spatele gratiilor se observă deja pe chipul său. Dacă înainte femeile îi erau umbră, iar fiecare apariție a sa era marcată de elemente de excentricitate, acum totul e istorie. Drept dovadă stă apariția sa de astăzi, 23 ianuarie, când Mazăre s-a prezentat în fața magistraților ÎCCJ cu o altă cerere. Fostul primar al Constanței contestă hotărârea definitivă de condamnare, invocând faptul că a fost judecat în lipsă, deși un mandat de arestare fusese emis pe numele său tocmai pentru că fugise în Madagascar în timpul procesului.

Look-ul de milioane, devenit istorie

Pentru moment, rapid, doar look-ul său poate fi comentat. Tras la față, slăbit, trist, îngândurat, tuns neglijent și îmbrăcat deloc fenomenal, Mazăre pare că deja și-a ispășit pedeapsa din felul în care arată.

Uluitor cât de mult s-a schimbat Radu Mazăre în penitenciar. Imaginile care i-au șocat pe mulți
Radu Mazăre

În prezent, afaceristul mai este judecat într-un alt dosar, cel al Campusului Social ”Henri Coandă”. Emilian Schwartzenberg, Alexandru Mazăre, fratele fostului edil al Constanței, și Acraham Morgenstern sunt și ei inculpați în acest caz. Pe rolul instanțelor se află și cazul Polaris. În faza de urmărire penală se află dosarul ”Riviera Residence”, în care procurorii DNA fac cercetări cu privire la faptul că Mazăre și alte persoane din Primăria Constanța au emis ilegal autorizația de construire a Riviera Residences, imobil situat pe plaja Mamaia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI