Puzzle-ul pe care puțini oameni îl pot rezolva. Unde este ‘tigrul ascuns’ din imagine?

Puzzle-ul pe care puțini oameni îl pot rezolva. Unde este ‘tigrul ascuns’ din imagine?
Puzzle-ul zilei. Poți să descoperi tu tigrul ascuns?

Un nou puzzle le cere internauților să găsească al doilea tigru dintr-o imagine. În timp ce premisa este simplă, jucătorii pot fi păcăliți de răsturnarea de situație din puzzle. Acesta este cel mai recent puzzle dintr-un lung șir de puzzle-uri care lasă web-ul cu capul în nori.

Poți să descoperi tu tigrul ascuns?

Se pare că nu se termină niciodată puzzle-urile pentru a întreține distracția pe web. Dar unele sunt mult mai dificile decât altele. Ultimul joc de puzzle care i-a făcut pe internauți să se scarpine în cap, publicat de Playbuzz, îi provoacă pe jucători să găsească tigrul ascuns într-o scenă din junglă.

În timp ce imaginea promite să ascundă două feline mari, majoritatea jucătorilor vor avea mari probleme în a găsi cel de-al doilea animal. Având în vedere că scena este plină de verdeață, se poate presupune că prădătorul se ascunde printre bambus sau ierburi înalte.

Imaginea îi provoacă pe amatorii de puzzle-uri să identifice a doua mare felină

Cu toate acestea, utilizatorii ar putea dori să acorde o atenție mai mare tigrului în sine. Cititorii cu un ochi ager vor putea descifra că dungile tigrului spun „tigrul ascuns”.

Dacă te vei uita atent la poză, cel de-al doilea animal poate fi văzut ascuns în blana acestuia. (Vezi galeria)

O colecție de puzzle-uri cu tematică de ficțiune

Pentru cei care caută o altă provocare, o colecție tematică de ficțiune îi va lăsa chiar și pe cei mai citiți jucători să se scarpine în cap. Setul diabolic de puzzle-uri îi provoacă pe jucători să numească personajele ascunse într-un set de imagini.

Puzzle-urile, care fac parte dintr-o campanie publicitară sud-americană pentru Colsubsidio Book Exchange, pot părea simple, dar, ca în cazul celor mai bune cărți, există o întorsătură.

Majoritatea oamenilor ar trebui să ghicească prima poveste sau personaj clasic din fiecare imagine. Dar partea dificilă este să te uiți cu mare atenție până când o găsești pe a doua. Vezi galeria pentru a-ți pune la încercare cunoștințele literare.

Ești gata pentru o nouă provocare? Încearcă acest puzzle

Lansat pentru a marca „Ziua Pământului”, puzzle-ul îi provoacă pe jucătorii cu ochi de vultur să identifice frunza cu formă ciudată din frunzișul verde strălucitor al copacului (Vezi galeria).

Creatorii spun că au inclus o frunză în formă de picior în oceanul de frunze de pe ramurile sale, pentru a sublinia cât de important este să fim conștienți de amprenta pe care o lăsăm pe planeta Pământ.

Deci, vedeți poza în galerie și încercați să o recunoașteți.