Testul de personalitate care arată detalii neștiute despre tine. Ce trebuie să afli

Testul de personalitate care arată detalii neștiute despre tine. Ce trebuie să afli
Iluzia optică care îți dezvăluie dacă ești un romantic incurabil

Recent, utilizatorii de TikTok au rămas surprinși de ceea ce poate spune o iluzie optică despre personalitatea lor. Iluzia optică, așa cum spuneam, se pretinde că ar dezvălui ce simt cu adevărat privitorii despre viața lor. Rezultatele te-ar putea surprinde, inclusiv pe tine. Testul analizează modul în care interpretați o imagine. Apoi cel care a postat imaginile pretinde că poate descifra ce simți în acel moment, dar și care este personalitatea ta.

Iluzia optică care îți dezvăluie dacă ești un romantic incurabil

Iluzia optică devenită virală a stârnit sute de comentarii când imaginea a dezvăluit trăsăturile de personalitate. În același timp, cel care a publicat imginea, susține că poate sune și care sunt perspectivele romantice ale oricărei persoane care o privește.

Un popular user de TikTok a distribuit iluzia optică surprinzătoare, care a lăsat nenumărați comentatori să se cutremure când au aflat implicațiile emoționale ale ceea ce au văzut.

Utilizatorul, care se numește „ItsMeFuzz”, a adunat rapid peste 400 de mii de vizualizări de la prima publicare și o mare de comentarii. Utilizatorul de TikTok care a publicat respectiva imagine a explicat semnificația din spatele iluziilor optice într-un clip.

„Dacă ai văzut de fapt cele două pisici mai întâi, înseamnă că ai o pasiune foarte puternică pentru romantism. Mai înseamnă că ai o legătură foarte puternică cu toți membrii familiei tale.

Dacă ai ajuns să vezi tot câinele cu capul înainte, înseamnă că ești, în general, o persoană foarte utilă. Mai însemană că ești un umăr foarte bun pe care să plângi pentru un prieten apropiat.”, a comentat ItsMeFuzz pe TikTok.

În comentarii, telespectatorii au măsurat modul în care propriile lor răspunsuri la iluzie le reflectă personalitatea.

Clipul vizualizat de 6,9 milioane de utilizatori

Videoclipul a fost vizionat de 6,9 milioane de ori de când a fost încărcat la jumătatea lunii ianuarie, conform NYPost. Clipul generează și acum o discuție aprinsă pe internet.

Comentatorii se întreabă dacă „ceea ce vezi prima dată spune despre tine”. În clip, ItsMeFuzz mai împărtășește oiluzia optică care înfățișează fie fața unei femei, fie un bărbat care cântă la saxofon, în funcție de cum o privești.

„Dacă ai ajuns să vezi mai întâi femeia, înseamnă că partea dreaptă a creierului tău este mai dezvoltată decât cea stângă, deci ești mai creativ și mai artistic”, spune ItsMeFuzz.

El a continuat spunând că cei care au văzut mai întâi saxofonistul au creierul mai bine dezvoltat pe partea stângă. Cu alte cuvinte, înseamnă că este probabil ca ei să fie mai logici și mai analitici.

Iluzia optică cu un copac și ce spune despre personalitatea ta

În continuare, TikToker-ul a distribuit o a doua imagine care arată fie un copac conturat în alb, fie siluetele a doi oameni care se privesc unul spre celălalt.

„Dacă ai ajuns să vezi mai întâi copacul, înseamnă că ai o atenție foarte mare la detalii.

Ești foarte bun la citirea stărilor de spirit ale oamenilor.” a mai susținut ItsMeFuzz.

Cu toate acestea, cei care au văzut cele două siluete se presupune că sunt „mult mai buni în a rămâne calmi și a se descurca cu oamenii, chiar dacă sunt nervoși”. Bineînțeles că mii de oameni au intrat în secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși rezultatele.

Majoritatea privitorilor au susținut că au văzut, în iluzia optică, bărbatul care cânta la saxofon și copacul din cea de-a doua imagine. De asemenea, au spus că explicațiile privind personalitatea se potrivesc cu modul în care se vedeau ei înșiși.

Între timp, o serie de persoane au susținut că au reușit să le vadă pe amândouă în același timp. Alții au inundat secțiunea de comentarii susținând că au văzut o varietate de alte lucruri în imagini.

Unii au mers până acolo, susținând că au văzut un Turn Eiffel, un urs și un bărbat care fuma o țigară. TikToker-ul a încărcat în plus o altă serie de alte iluzii optice. Toate acestea au adunat sute de mii de vizualizări, oamenii fiind dornici să obțină o imagine a propriei personalități. Mai jos aveți și filmulețul cu pricina.

@itsme.fuzz What did you see first? Follow for more! #puzzle #opticalillusion #factfacts #funfacts #fyp ♬ clair de lune ethereal remix – Trey Phills