Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 7 martie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D - Ediția de sâmbătă, 7 martie
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 7 martie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 7 martie

Adevăratul motiv pentru care Ella de la Puterea Dragostei lipsește din emisiune. Ella de la Puterea Dragostei lipsește din emisiune de câteva zile, iar zvonurile spun că ea nu se va mai întoarce în casă pentru că s-a împăcat cu Jador.

Ella de la Puterea Dragostei s-ar fi împăcat cu Jador după ce a promis că nu-i va mai acorda nicio șansă și l-a jignit în ultimul hal. Se pare că amândoi au uitat de cearta care a pus pe jar competiția din Turcia și petrec foarte mult timp împreună în România.

„Jador a corupt-o pe Ella să nu se mai întoarcă în emisiune. Ella de o săptămână nu s-a mai întors în emisiune și nu se știe de ce. De ce stă în țară? În sfârșit Jador îi oferă atenția de care are ea nevoie și probabil i-a spus să nu se mai întoarcă în emisiunea aia, probabil a realizat și ea că după o săptămână de stat cu Jador și de a se proclama „iubita lui Jador”, ce să mai facă ea în casa Puterea Dragostei. E în fiecare zi cu Jador pe afară, se plimbă cu mașina se duc la film, peste tot sunt împreună”, au spus Rea și Tina în vlogul lor.

Ella le arată fanlor de pe Instagram cât este de fericită

În plus, Ella de la Puterea Dragostei nu se ferește să le arate fanilor de pe Instagram cât de fericită este în relația cu Jador, doar că lucrurile nu sunt așa cum le prezintă ea.

În plus, Ella de la Puterea Dragostei a postat un mesaj pe Instastory în care a dat de înțeles că are atenția cuvenită din partea lui Jador.

Un concurent nou în casa Puterea Dragostei

Sergio a intrat recent în casa „Puterea dragostei” și a venit hotărât să își găsească jumătatea. Sergio și-a făcut apariția în casa „Puterea dragostei” la începutul săptămânii. Încă de cum a pășit în casa fetelor, acesta a făcut furori cu fizicul lui. Sergio le-a încântat cu alura sa extrem de sexy.

Sergio de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 7 martie.

Sergio are o carismă aparte, iar aspectul lui fizic duce cu gândul la celebrul actor Jason Momoa, protagonistul filmului artistic „Aquaman”.
Sergio este din Slatina, dar trăiește în Italia. Are 24 de ani și este model. Trăiește în Piacenta și a declarat că a venit pentru Andreea Oprică.

„Îmi place personalitatea și caracterul ei!”, a spus Sergio.