01 mart. 2020 | 12:21

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 1 martie

Monden
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D - Ediția de duminică, 1 martie
Și Andreea și-a văzut visul cu ochii, după ce pozat goală în Libertatea și apoi Playboy

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 1 martie

Vestea a picat ca un trăsnet: A murit într-un cumplit accident. Andreea Pirui este în doliu. Ea a aflat că vărul ei a murit într-un groaznic accident rutier. Vestea a primit-o în timp ce se afla la filmări. Spiritele erau extrem de agitate la filmări când Andreea Pirui a apăru plângând. Fetele au întrebat-o ce a pățit.

”A murit un văr în accident. Avea 28 de ani”, a spus Andreea Pirui, cu o voce stinsă.

Andreea susținută de fani

Ce i-au transmis fanii emisiunii Puterea dragostei, după ce i-au observat comportamentul din ultimele zile. Mesajele fanilor sunt grăitoare pentru ea.

După ce a plâns zile întregi din cauza lui Andy, Andreea Oprica a fost adusă cu picioarele pe pământ de către prietenii săi virtuali.
Ieri, concurenta de la Puterea dragostei a dezvăluit cu lacrimi în ochi că a ajuns în depresie și că a luat și pastile pentru a trece mai ușor peste perioada grea.

Plușica rupe tăcerea după apariția imaginilor de la videochat!

Plușica de la Puterea Dragostei vorbește în premieră despre imaginile cu ea la videochat. Aceasta reacționează după ce pe conturile de socializare au început să apară imagini cu ea la videochat. Fosta concurentă spune că își asumă imaginile, că a fost decizia ei și că nu trebuie să dea nimănui socoteală pentru ceea ce face cu viața ei.

”E viața mea, sunt alegerile mele și mi le asum. Nu-mi voi cere scuze, deși știu că toată lumea mă judecă. Da, fac videochat, sunt singură acolo, nu mă atinge altcineva, nu mă prostituez, nu joc în filme pentru adulți. Am început recent să fac asta și probabil că la un moment dat mă voi opri. Oamenii cei mai apropiați mie știu, așa că nu am de ce să mă ascund. Acum locuiesc cu iubitul meu, vrem să ne întemeiem o familie, am vorbit despre asta iar planurile noastre nu se vor schimba doar pentru că cineva a vrut să facă public această poveste”, a declarat Plușica în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Plușica de la Puterea Dragostei.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 1 martie.

Plușica va merge la poliție să depună plângere penală

Pe de altă parte, Raluca Marina (pe numele real) spune că știe cine a distribuit respectivele imagini și că va merge la poliție pentru a-i face plângere penală.

”Cât despre persoana care a luat fotografii cu mine la videochat și le-a postat… vreau să-i spun că știu cine este și ce a făcut înainte să se apuce să devină influencer legându-se de concurenții de la Puterea Dragostei. Știu că a fost escortă! E problema ei… Îi spun doar că voi merge la poliție și îi voi face plângere penală pentru că se folosește de imaginea mea și de numele meu fără ca eu să-i dau acordul”, ne-a mai spus Plușica.

Parteneri