Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 23 februarie

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 23 februarie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 23 februarie

Bianca a vorbit despre filmul pentru adulți cu ea și imaginile de la videochat! A spus tot adevărul cu lacrimi în ochi. Bianca a rupt tăcerea despre filmul pentru adulți cu ea și imaginile de la videochat. Concurenta de la Puterea dragostei a apărut cu lacrimi în ochi!

„După, cred, o săptămâna în care nu am postat… Arăt cu arăt, am coșuri, cearcane și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi pentru ca trebuie. Au fost 3 zile de coșmar în care am crezut că viața îmi e distrusă. Am crezut că o singură persoană poate să îmi distrugă viața, dar din păcate pentru ea sunt încă aici. Nu m-am sinucis, nu am omorât pe nimeni, sunt în continuare aici. Și asta este datoriă vouă, fiindcă m-a încurajat foarte multă lume”, a spus Bianca Comănici într-un vlog.

Andreea Mantea, momente dificile în Istanbul

Andreea Mantea locuiește împreună cu fiul ei, în Istanbul de când a început să prezinte „Puterea dragostei”. De mai bine de un an de zile Andreea Mantea se află în Istanbul, unde filmează pentru show-ul „Puterea dragostei”. Deoarece își petrece mare parte din timp în Turcia, Andreea Mantea duce enorm dorul familiei sale din Romnia. Aceasta își adoră mama și sora, cărora le simte enorm lipsa de când a început sa prezinte „Puterea dragostei”.

Vedeta își alină însă dorul de familie și de casă cu imensa dragoste din partea fiului ei. Micuțul David este iubirea vieții ei, iar relația mamă-fiu este una specială. Cei doi sunt de nedespărțit.

Andreea Mantea și fiul său.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 23 februarie.

Iată prin ce a trecut vedeta! Ce anume i s-a întâmplat în locuința din Turcia!

De curând, Andreea Mantea a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care a fost surprinsa în locuința sa din Istanbul, îmbrăcată cu haine groase, lângă un calorifer electric. Iată prin ce momente dificile a trecut vedeta și ce mesaj le-a transmis fanilor săi:

„După ce ni s-a stricat frigiderul, după ce ni s-a stricat hota (a piuit non stop vreo 4 zile și nopți), după ce ni s-a stricat și mașina de spălat, a cedat și centrala! Am fost mutați la hotel, unde am constatat ca nu e viața chiar atât de grea precum spun unii și alții. Am vrut să vă împărtășesc această mică întâmplare.”, a scris Andreea Mantea pe contul ei de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI