Andreea Mantea nu sărbătorește de Sfântul Valentin. Ce a anunțat astăzi prezentatoarea Kanal D

Autor: Alexandra Chivu - 16:48, 14 feb. 2020
Andreea Mantea nu sărbătorește de Sfântul Valentin

Luna februarie împarte românii în patru categorii: cei care sărbătoresc Sfântul Valentin, 14 februarie, cei care celebrează Dragobetele, sărbătoarea populară de pe 24, cei care le vor pe ambele în vieților lor, ori cei care cred că iubirea se cinstește în fiecare zi. Andreea Mantea se încadrează în cea de-a doua categorie, iar cu acest prilej a făcut și un anunț, pe Instagram.

Andreea Mantea nu sărbătorește de Sfântul Valentin

În ciuda expunerii sale în tabloide și la televizor, de-a lungul anilor, familia Andreei Mantea a rămas, totuși, într-o zonă discretă. Despre tatăl ei, Andreea a declarat numai că nu a fost de acord cu apariția sa în Playboy, iar acel moment o va urmări toată viața drept unul dintre cele mai jenante trăite vreodată. Cu mama ei a avut o relație de prietenie, aceasta fiindu-i confidentă și chiar complice la multe dintre planurile îndrăznețe pe care le-a avut.

Situația s-a transformat în 2014, când prezentatoarea TV a participat la emisiunea ”Burlăcița”, unde a acceptat să fie curtată de bărbații care participau la show. Andreea s-a îndrăgostit de luptătorul de MMA Cristian Mitrea, care a devenit rapid și tatăl copilului ei, David. Între ei a fost dragoste cu năbădăi și multe dintre replicile acide care le-au măcinat relația au ajuns în presă. Certurile au început când era în luna a șasea de sarcină, iar bruneta nu a mai suportat să trăiască astfel, punând punct relației. Cei doi au ajuns la un consens odată cu trecerea timpului, întâlnindu-se adesea, de dragul băiatului lor.

„Mă rog… pentru cine sărbătorește azi”

Despre un alt partener nu se știu multe. Din partea Andreei a venit doar un detaliu: o imagine postată pe Instagram. Vedeta Kanal D a împărtășit cu fanii o fotografie în care partenerului i se vede mâna. Așadar, nimic expus, semn că Andreea dorește să își trăiască iubirea în secret.

Andreea Mantea nu sărbătorește de Sfântul Valentin. Ce a anunțat astăzi prezentatoarea Kanal D
Postarea Andreei Mantea

Tocmai de aceea, astăzi, de Sfântul Valentin, moderatoarea a publicat imagini cu fiul ei și un accesoriu reprezentativ acestei date. În descrierea fotografiei, bruneta le-a urat toate cele bune celor care celebrează această zi, cu mențiunea că ea așteaptă Dragobetele.

„Happy Valentine’s Day! ❤️❤️❤️ Ma rog… pentru cine sarbatoreste azi! 🙈🤷🏻‍♀️ Eu astept Dragobetele! 🥰💫”, este mesajul Andreei Mantea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI