PSG nu renunță la Kylian Mbappe. Oferta uluitoare făcută de clubul francez

PSG nu renunță la Kylian Mbappe. Oferta uluitoare făcută de clubul francez
Kylian Mbappe joacă la PSG din 2018, dar ar urma să se transfere la Real Madrid, în vară, din postura de jucător liber de contract

PSG nu renunță la Kylian Mbappe. Atacantul de 23 de ani este aproape de a semna cu Real Madrid, clubul la care a dorit să joace încă din copilărie. Cu toate acestea, șeicii de la campioana Franței nu vor să abandoneze lupta prea ușor, deș mai sunt doar 6 săptămâni până când jucătorul va deveni liber de contract. Kylian Mbappe este ademenit să rămână pe Parc de Princes cu o ofertă incredibilă, una care nu ține doar de valoarea financiară a contractului.

PSG nu renunță la Kylian Mbappe

PSG nu renunță la Kylian Mbappe. Atacantul francez de 23 de ani este văzut, la ora actuală, drept cel mai îndreptățit urmaș al unui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la gloria absolută în fotbalul mondial. Deși încă foarte tânăr, Mbappe pare a fi de o viață în prim-planul acestui sport.

Mbappe a marcat 116 goluri în 141 de partide jucate pentru PSG din 2018, de când s-a transferat de la Monaco. Peste 6 săptămâni el va deveni jucător liber de contract, iar presa străină l-a dat ca și luat de Real Madrid, clubul la care visează să joace încă din copilărie.

„Nu pot spune nimic despre viitorul meu însă veți afla în curând, e totul decis. Nu este cel mai bun moment pentru a spune în această seară. În urmă cu trei ani am greșit când am vorbit despre acest subiect la această gală. Vreau să particip la ceremonie, nu sunt în căutarea gloriei. Voi anunța oficial ce decizie am luat înainte să mă alătur naționalei în iunie. Decizia mea este luată, vreau să le mulțumesc tuturor”, a declarat Kylian Mbappe, cu ceva timp în urmă.

Oferta uluitoare făcută de clubul francez

Oferta pentru Mbappe a celor de la Real Madrid este generoasă, dincolo de dorința jucătorului de a evolua pe Santiago Bernabeu. Conform Marca, clubul spaniol i-a propus un contract pe 5 sezoane cu un salariu net de 30 de milioane de euro pe sezon, dar și 120 de milioane de euro la semnătură.

Dar PSG „trage cu dinții” de starul francez. Concret, Sky Sports anunță că gruparea condusă de Nasser Al-Khelaifi i-a oferit lui Mbappe un salariu în valoare netă de 4,72 milioane de euro pe lună, ceea ce înseamnă undeva la 56,64 milioane de euro anual. Mai mult decât dublul salariului primit până acum, de 25,5 milioane de euro. Dacă ar accepta oferta, Mbappe ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Dar adevărata bombă vine dintr-un alt plan. Conform El Chiringuito TV, citat de Daily Mail, gruparea de pe Parc Princes i-a oferit lui Mbappe și postul de director sportiv al clubului. Acest lucru i-ar permite să aprobe înlocuirea antrenorilor, dar și transferurile de jucători.

Altfel spus, Mbappe ar avea „pâinea și cuțitul” în raport și cu tehnicianul echipei, dar și cu colegii săi de vestiar. Rămâne de văzut dacă fotbalistul va putea fi ademenit cu acest ultim „cântec de sirenă” al parizienilor sau va merge la Real Madrid, clubul unde visa să joace.