Kylian Mbappe devine cel mai bine plătit jucător din lume. Ce salariu îi oferă Real Madrid

Kylian Mbappe devine cel mai bine plătit jucător din lume. Ce salariu îi oferă Real Madrid
Kylian Mbappe, încă la PSG, va încasa o avere de la Real Madrid, devenind cel mai bine plătit jucător din lume

Kylian Mbappe devine cel mai bine plătit jucător din lume. Atacantul de 23 de ani se află la finalul înțelegerii cu PSG și va pleca liber de contract. Jurnaliștii străini au anunțat că el a bătut deja palma cu Real Madrid, formația la care fotbalistul visa să joace încă din copilărie. Kylian Mbappe va deveni cel mai bine plătit jucător din lume, el urmând să încaseze un salariu aproape dublu față de cât câștigă la vicecampioana Franței.

Kylian Mbappe devine cel mai bine plătit jucător din lume

Kylian Mbappe devine cel mai bine plătit jucător din lume. Atacantul francez de 23 de ani se va despărți în vară de PSG. El va pleca liber de contract și va avea beneficii serioase în urma acestui lucru. Mbappe și Real Madrid au bătut deja palma, au anunțat jurnaliștii străini.

La ora actuală, Mbappe ocupă „doar” 7 în topul celor mai bine plătiți jucători din Europa și, automat, și din lume. Mai ales în contextul în care boom-ul financiar din China s-a stins încă de acum câțiva ani. Mbappe este plătit cu 26.400.000 de euro pe sezon, la PSG, sumă neschimbată de cinci ani, conform unor clauze din contract.

Primul loc este ocupat de colegii săi, brazilianul Neymar (PSG), cu un salariu anual brut de 48.996.000 de euro, iar pe locul doi se află Lionel Messi, tot de la PSG, cu 40.500.000 de euro pe an, scrie Marca.

Ce salariu îi oferă Real Madrid

Acum, Mbappe va deveni liderul acestui top. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a dezvăluit, luni, că Real Madrid îi oferă fotbalistului un salariu de 50 de milioane de euro anual, plus alte 100 de milioane de euro sub formă de bonus la semnătură. Cum contractul oferit de Real Madrid este valabil pe 5 ani, vicecampioana Spaniei ar urma să cheltuiască 350 de milioane de euro pentru a-l avea pe Mbappe în echipă până în 2027.

Starul francez de 23 de ani a ales să ia drumul Spaniei, acolo unde putea ajunge încă din de la 14 ani. La acea vreme, madrilenii au luat legătura cu tatăl fotbalistului, Wilfried. Mbappe a fost invitat la un trial, chiar sub ochii marelui Zinedine Zidane. El a făcut un antrenament, iar ulterior și-a făcut o poză cu Cristiano Ronaldo. Cu toate că totul părea stabilit, familia sa a ales AS Monaco.

Kylian Mbappe a mai fost la un pas de trupa Los Blancos și în 2018, după ce a câștigat titlul cu echipa monegască. Agentul care se ocupa de transferurile de la AS Monaco era Jorge Mendes, nimeni altul decât cel care îl reprezintă pe Cristiano Ronaldo. El a dorit să-l ducă pe Mbappe la Real Madrid. Însă nici această a doua încercare nu a avut sorți de izbândă, pentru că familia atacantului a refuzat.

Mbappe a fost ofertat din nou de Real Madrid, vara trecută, dar PSG s-a opus. Atacantul a refuzat, între timp, orice contract nou propus de parizieni și va pleca liber de contract la finalul sezonului.