Proiectul secret al Andreei Marin. Ce a făcut Zâna Surprizelor: e neașteptat pentru mulți

Proiectul secret al Andreei Marin. Ce a făcut Zâna Surprizelor: e neașteptat pentru mulți
În ce proiect s-a implicat Andreea Marin

Andreea Marin s-a implicat într-un nou proiect de excepție. Elegantă, rafinată, iubitoare de modă și de bijuterii, frumoasa vedetă s-a decis să aducă în atenția românilor un brand inedit, așa că mulți se vor putea bucura de inovația pe care a promovat-o aceasta.

Andreea Marin, un nou proiect inedit. Ce a reușit să facă vedeta

Andreea Marin a devenit imaginea unui brand care se lansează astăzi, 20 octombrie. Vedeta este îndrăgostită de tot ceea ce este frumos, așa că noua ei colaborare a venit într-un mod natural, mai ales pentru că este vorba de bijuterii la care mulți visează.

Mai exact, Zâna a mărturisit că noul ei proiect are legătură cu o tehnologie prin care sunt realizate accesorii după conceptul de ‘cadou viu’.

Aceste bijuterii poartă un document important, un mesaj tip voce, video, sau chiar fotografii, așa că pot să fie dăruite persoanelor care își doresc o amintire emoționantă pe care să o păstreze pentru todeauna.

„A fost o altă călătorie, după vacanța în Capri m-am întors acasă și am plecat apoi cu echipa mea de la Creative Hub Voice&Visibility, noul meu loc de muncă destinat creativității, spre Vicenza și Veneția, unde am filmat pentru noul nostru proiect ce va avea lansarea la Hub, pe 20 octombrie.

Atunci veți vedea finalitatea și vom lansa filmul, inovația inedită, unică în România, care aduce împreună arta și tehnologia. Abia aștept!

Am recreat în Italia, pentru filmul realizat acolo, câteva scene iconice, Vespa e un simbol pentru această țară și nu-l puteam ocoli, așa că am învățat să o conduc acolo, în ziua dedicată acelei filmări.

Ne-am și distrat, am făcut și o treabă frumoasă.”, a povestit vedeta despre noul proiect pentru Click!.

Ce cadou a pregătit Andreea Marin pentru fiica ei

Persoana care o să primească o asemenea bijuterie va avea la dispoziție o aplicație prin care să vadă pozele sau să audă mesajul transmis.

De asemenea, Andreea Marin a fost inspirată de acest nou proiect, așa că a pregătit un cadou și pentru fiica ei, Violeta, însă a promis că o să revnă cu detalii după ce adolescenta o să primească accesoriul.

„Despre pandantivul magic, însă, vă voi povesti la timpul potrivit, și tot ceva legat de mamă și fiică va fi la mijloc, dar de data aceasta e o surpriză a mea, ca mamă, pentru fiica mea.

Nu spun mai mult, pentru că nu vreau să afle înainte să primească darul meu.”, a adăugat ea pentru publicația menționată mai sus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI