Ce a făcut Ștefan Bănică Jr. cu Violeta, fiica lui. Andreea Marin sigur e în extaz

Ce a făcut Ștefan Bănică Jr. cu Violeta, fiica lui. Andreea Marin sigur e în extaz
Ce a făcut Ștefan Bănică Jr. cu Violeta, fiica lui.

Andreea Marin a vorbit despre fiica ei, Violeta. Ea spus ce anume pregătește tânăra împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr. Astfel că Andreea Marin a dezvăluit că Violeta a compus o melodie pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei.

Ce a făcut Ștefan Bănică Jr. cu Violeta, fiica lui

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin, la Exclusiv Vip.

Andreea Marin a dat și detalii despre stilul vestimentar preferat de fiica sa:

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a mai spus aceasta.

Cum a reacționat Violeta când a aflat că părinții ei divorțează

Andreea Marin mai povestea, cu ceva timp în urmă, și cum anume a reacționat fiica sa când a aflat că divorțează de tatăl ei.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți.

Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, mami!”. Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea.

Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI