Noul serial cu care Pro TV vrea să dea lovitura în România. Filmările au început deja

Noul serial cu care Pro TV vrea să dea lovitura în România. Filmările au început deja
Noul serial cu care Pro TV vrea sa dea lovitura in Romania. Filmarile au inceput deja

PRO TV se pregătește să dea lovitura cu un nou serial ce va debuta în această toamnă, pe micile ecrane. Au început deja filmările, iar proiectul promite să-i țină pe români cu ochii lipiți de televizoare. Despre ce este vorba în noua producție și cum se va numi serialul.

Despre ce va fi vorba în serialul Clanul de la PRO TV

Vești mari pentru fanii PRO TV. Șefii trustului din Pache Protopopescu au făcut anunțul pe care toți îl așteptau. Au început filmările pentru cel mai nou serial marca PRO TV, Clanul, care va debuta în toamna 2022, pe micile ecrane din România.

Conform comunicatului oficial, serialul se vrea a fi „un clasic care aduce acel twist mereu surprinzător”. Proiectul este bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional.

Povestea serialului este una cu adevărat captivantă, în care telespectatorii românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie.

Bineînțeles, câteva povești de iubire vor intriga firul narativ și îi vor face pe telespectatori să rămână cu ochii lipiți de ecrane. Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, este extrem de entuziasmat pentru noul proiect:

„Cu fiecare producție, ne propunem să ajungem la nivelul următor. Aceasta este promisiunea noii noastre serii de ficțiune care va aduce o experiență incredibilă.

O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența Clanul.

Abia așteptăm să împărtășim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă și să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă.”, a declarat acesta.

Când va avea loc premiera serialului Clanul de la PRO TV

Păstrând misterul despre povestea pe care cei de acasă o vor putea vedea în curând, dar încântat după startul filmărilor, Anghel Damian, Creative Producer, declară:

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant.

Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă. Sunt absolut convins că foarte curând, “CLANUL” va fi cea mai puternică adicție de pe TV.”, se arată în comunicatul oficial al trustului.

Serialul Clanul va debuta pe micile ecrane în toamna anului 2022, în curând, la PRO TV. Proiectul promite o distribuție de senzație cu actori celebri, cu experiență, care se vor îmbina cu cei din tânăra generație.