Motivul pentru care Jojo și-a schimbat culoarea părului pentru prima dată în viață. Ce se întâmplă cu vedeta EXCLUSIV

Motivul pentru care Jojo și-a schimbat culoarea părului pentru prima dată în viață. Ce se întâmplă cu vedeta EXCLUSIV
Motivul pentru care Jojo și-a schimbat culoarea părului

După ce ani la rândul a apelat la peruci de diferite culori și coafuri, Jojo a decis să renunțe la blond-ul care a consacrat-o în favoarea unui șaten ciocolatiu. Iar asta pentru un rol în cel mai nou serial produs de Pro TV, „Clanul”, care va avea lansarea în toamnă. Jojo a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că este pentru prima dată când își schimbă culoarea părului, iar familia a avut o reacție total neașteptată pentru ea în momentul în care a venit acasă de la coafor.

Motivul pentru care Jojo și-a schimbare culoarea părului: de ce a făcut asta?

Cătălina Grama sau Jojo, așa cum o știe toată lumea, a surprins pe toată lumea în momentul în care a postat o fotografie cu ea cu o nuanță de păr cu totul diferită față de cum a obișnuit de-a lungul timpului. Șocul a fost cu atât mai mare atunci când a anunțat că nu este vorba de o perucă, ci că și-a vopsit părul.

„Nu mi-a venit nimic. Este pentru un proiect și va rămâne așa pe toată perioada proiectului. Este foarte posibil ca după să mă reîntorc la blond. Nu am vopsită așa niciodată. Eu practic am lucrat cu peruci la „Divertis” și cred că în perioada aia am mai fost așa șatenă, dar eu nu mi-am schimbat culoarea părului niciodată.

Întotdeauna am fost blondă, bine în diverse nuanțe, de la platinat, până la blond șampanie, ombre și așa mai departe, însă șaten nu am fost niciodată. E prima oară, la 41 de ani mi s-a întâmplat și asta”, a explicat Jojo pentru Playtech.ro, dezvăluind adevăratul motiv pentru care a ales această schimbare de look.

Cătălina Grama face parte din distribuția serialului „Clanul”, produs de PRO Tv, care va avea lansarea oficială în grila de toamnă. În acest nou proiect, Jojo face echipă cu Carmen Tănase, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Vladimir Drăghia, Theo Rose, dar și actori din tânăra generație. Până atunci, admiratorii o pot vedea în serialul „Strada Speranței”, produs de Kanal D în regia lui Toni Grecu.

,,N-am voie să zic nici…”

„N-am voie să zic nici dacă personajul din „Strada Speranței” va suferi modificări din cauza schimbării mele de look pentru că m-am omorî Toni Grecu. Gratis m-ar omorî, știi vorba. Chiar nu pot să dezvălui ce se întâmplă cu personajele din serialul nostru. O să vedeți. Însă este un proiect la care mi-a făcut o reală plăcere să particip și îmi face plăcere în continuare.

E un serial foarte fain, comedie pură, în gașca mea de colegi actori, colegi producători, e foarte faini. Noi la filmări râdem foarte mult pentru că suntem cu toții comedianți, cu asta ne ocupăm, comedia este sufletul nostru și este normal ca atunci când ai tot felul de texte din astea super comice și ești practic cu frații și surorile tale pe platou, e normal să te simți ca pește în apă și faci tot felul de glume. Ies niște miștouri pe platou în toată regula”, ne-a mai spus soția lui Paul Ipate.

Nu a stat pe gânduri

Pentru că iubește atât de mult meseria pe care o practică, Jojo nu a stat prea mult pe gânduri atunci când producătorii serialului i-au cerut să facă această schimbare de look. Actrița nu a anunțat pe nimeni din familie de planurile ei, astfel că atunci când a ajuns acasă toți au avut parte de o surpriză.

„Akim nu a fost foarte interesat, însă Zora a fost foarte încântată pentru că ea este în perioada în care descoperă culori de păr, de ojă, make-up și așa mai departe. Toată lumea foarte încântată. Eu mă obișnuiesc mai greu, dar ei sunt foarte încântați cu asta. Dacă mi se face dor de blond pot să-mi pun o perucă, doar că nu prea îmi place să port peruci.

Atât de mult le-am purtat la muncă, încât nu îmi mai vine să le port și în viața de zi cu zi”, a mai declarat Jojo pentru Playtech.ro. Chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la această schimbare de look, Jojo nu s-a acomodat pe deplin, însă mărturisește că nu a regretat nicio clipă decizia luată. De altfel este dispusă să facă orice schimbare fizică pentru un rol.

,,Îmi vine cumva mânușă”

Chiar dacă nu a oferit detalii despre personajul pe care îl va interpreta în serialul „Clanul”, Jojo a lăsat să se înțeleagă că nu este însă vorba de un personaj malefic și că îi este oarecum dor să aibă un rol negativ.

„Îmi vine cumva mănușă. Nu știu de ce. Îmi e dor și nu de un personaj negativ. Eu iau lucrurile așa cum vin și mă bucur de ceea ce trăiesc în momentul respectiv. Dacă e să vină o astfel de propunere, o accept cu plăcere, dacă nu, orice alt personaj îmi va fi drag.

Am mai refuzat proiecte de teatru din cauza faptului că eram foarte ocupată în perioada respectivă cu televiziunea și făceam și film, făceam și zona aceea de serial. Din păcate am mai refuzat proiecte pe care nu am dorit să le refuz. Dacă ar fi după mine nu aș refuza nimic.

Orice proiect noi care vine, chit că este de teatru, de film, TV, este o provocare pentru noi actorii și ar trebui să le acceptăm, să nu le refuzăm”, ne-a mai declarat Jojo.