Program Poșta Română de 1 mai și de Paște. Orarul complet pentru zilele de 1, 2 și 3 mai

Program Poșta Română de 1 mai și de Paște. Orarul complet pentru zilele de 1, 2 și 3 mai
Program Poșta Română de 1 mai și de Paște

Deoarece Sfintele Sărbători Pascale sunt aproape, tot mai multe magazine și-au afișat programul de funcționare pentru perioada următoare. Acestora li se adaugă și Poșta Română. Iată ce program va avea Poșta Română de 1 mai și de Paște.

Programul de funcționare al Poștei Române de 1 mai și de Paște

Compania Națională Poșta Română SA este operatorul național în domeniul serviciilor poștale din România. Este singurul furnizor de serviciu universal în orice punct de pe teritoriul României.

Poșta Română este o Societate pe acțiuni (deținută de stat), fondată în anul 1862. Aceasta are Sediul pe Bulevardul Dacia, nr. 140, Sector 2, București.

Despre Poșta Română

Conform celor de la koneksi-aman.com, numărul de angajați al Poștei Române era de aproximativ 25.000, în anul 2017. Poșta Română este activă pe piața liberă a serviciilor poștale și de presă cu valoare adăugată, în calitate de concurent, și desfășoară activități colaterale, necesare pentru realizarea în termeni profitabili a principalelor obiecte de activitate ale acesteia.

Acestea sunt: comerțul extern, furnizarea, cercetarea și proiectarea tehnologică și informațională, servicii medicale, educație și servicii social-culturale. În provinciile românești Poșta Română este cunoscută încă din Evul Mediu. A fost creat din necesitatea de a răspândi ordinele suveranilor până la limitele teritoriului pe care îl dețineau. Curierii suveranilor foloseau cai, dăruiți cu atenție de către locuitorii satelor și orașelor tranzitate.

Programul de 1 mai și de Paște a Poștei Române

Potrivit unui comunicat de pe site-ul oficial al Poștei Române, www.posta-romana.ro, Compania Națională Poșta Română a adus la cunoștință clienților acesteia, care va fi programul după care vor funcționa subunitățile poștale în perioada Sfintelor Sărbătorilor Pascale.

Iată care va fi programul Poștei Române, de 1 mai și de Paște:

  • începând de vineri, de pe data de 30 aprilie 2021 și până luni, 3 mai 2021, a doua zi de Paște, inclusiv, toate oficiile poștale din mediul urban și rural, vor fi închise.

Programul Poștei Române de 1 mai și de Paște

Conform prevederilor din Codul Muncii, Vinerea Mare, 1 mai 2021 și primele două zile de Paște, respectiv duminică și luni sunt declarate zile de sărbătoare legală și nu sunt zile lucrătoare. Programul Poștei Române pentru perioada Sfintelor Sărbători Pascale ține cont de aceste prevederi.

Programul normal de lucru al tuturor subunităților Poștei Române va fi reluat începând cu data de 4 mai 2021, fiind a treia zi de Paște. Din cauza acestui program de lucru, este posibil ca trimiterile poștale din zilele de 28 și 29 aprilie 2021, să aibă timpi mai mari de circulație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI