Ce se întâmplă cu metroul în noaptea de Paște: Metrorex a anunțat programul

Metroul circulă în noaptea de Paște

Metrorex a anunțat programul circulației trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale. Metroul va circula în Noaptea Învierii, la un interval de timp mai mare decât cel dintr-o zi obișnuită.

„Metrorex vine în întâmpinarea călătorilor și anunță programul circulației trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale. În noaptea de Înviere 27/28 aprilie 2019, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

Pentru desfășurarea în siguranță a traficului este interzisă intrarea în stațiile de metrou și în trenuri cu lumânări aprinse”, se arată într-un comunicat.

Programul la metrou

„De asemenea, în perioada 26-30 aprilie și 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera) și Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulesti) la un interval de circa 11 minute.

În pragul Sărbătorilor Pascale, echipa Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor cele mai bune gânduri.

Sărbători cu bucurie alături de cei dragi!”, transmite Metrorex.

Supermarketurile vor avea un program special de sărbători, iar 32 de farmacii vor fi deschise în perioada Paștelui. În schimb, muzeele vor fi închise, astfel că turiștii veniți în București vor trebui să se mulțumească doar cu plimbări prin parcuri și petreceri în Centrul Vechi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI