14 apr. 2022 | 14:17

Program de Paște Kaufland România. Cum vor funcționa hipermarketurile în perioada 18-25 aprilie

Diverse
Program de Paște Kaufland România. Cum vor funcționa hipermarketurile în perioada 18-25 aprilie
Kaufland România anunță programul magazinelor în perioada Sărbătorilor de Paște

Ne apropiem de data de 24 aprilie, dată la care sărbătorim Paștele, Înălțarea Domnului Iisus. Ca în fiecare an, toți marii retaileri și-au anunțat programul de lucru pentru această perioadă. Inclusiv Kaufland România a decis să-și anunțe clienții care va fi programul în perioada 18-25 aprilie, a.c. Programul va fi valabil pentru toate magazinele din țară deținute de retailerul german.

Kaufland România anunță programul magazinelor de Paște Catolic

În următoarea perioadă, pe lângă programul de lucru, Kaufland România pregătește și un număr important de noi oferte de Paște pentru clienții săi din toată țara. În această săptămână creștinii pe rit catolic se prgătesc deja de Înălțare, astfel că programul pentru această perioadă, conform comunicatului Kaufland România, este următorul:

„În perioada Paștelui catolic, în săptămâna 11-18 aprilie, magazinele Kaufland din Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorghieni și Sovata vor funcționa după un program special. Astfel:

Luni, 11.04 – vineri, 15.04, magazinele sunt deschise între 07:00 și 22:00, cu excepția magazinului din Sovata, care se va închide la 22:30.

Sâmbătă, 16.04,  în ajunul Paștelui catolic, programul se încheie la ora 18:00.

Duminică, 17.04, toate magazinele menționate anterior vor fi închise.

Luni, 18.04, programul va fi cuprins între 09:00 și 16:00, respectiv 18:00 în Sovata.”, se precizează în comunicatul Kaufland

Programul magazinelor de Paște Ortodox

În perioada 18-25 aprilie creștinii pe rit ortodox vor sărbători, de asemena, Înălțarea Domnului Iisus. Kaufland a anunțat programul oficial de lucru pentru săptămâna viitoare, după cum urmează:

„În săptămâna 18-25 aprilie, hipermarketurile vor începe programul în intervalul 06:30 – 09:00, iar orele de închidere vor varia între 21:30 și 23:00.

Luni, 18.04 – vineri, 22.04, hipermarketurile vor avea un program prelungit, cu ora deschiderii cuprinsă între 06:30 și 09:00, în funcție de magazin, iar ora închiderii între 21:00 și 23:00.

Sâmbătă, 23.04, majoritatea magazinelor vor avea program special de funcționare, cu program scurt, între orele 06:30 – 18:00, respectiv 19:00 în marile orașe. Excepție fac  magazinele din Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorghieni și Sovata, care vor avea program normal de funcționare.

Duminică, 24.04, magazinele Kaufland vor fi închise, cu excepția celor din orașele menționate anterior.

Luni, 25.04, hipermarketurile vor avea program scurt, cuprins în intervalul orar 09:00-18:00, cu excepția celor din orașele menționate anterior și a celui situat în incinta mall-ului Promenada din Sibiu, care vor avea program normal.”, prezicează retailerul.

Pentru cei care nu vor putea ajunge fizic în magazinele Kaufland, clienții vor avea la dispoziție serviciul de comenzi online, toate produsele fiind livrate prin intermediul platformelor Glovo și Tazz by eMAG. ale căror aplicații pot fi descărcate de pe Google Play și AppStore.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul retailer-ului.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Capital.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro