Program bănci de Revelion. Ce poți să faci pe 31 decembrie și 1 ianuarie

Program bănci de Revelion. Ce poți să faci pe 31 decembrie și 1 ianuarie
Program bănci de Revelion

Pe 31 decembrie, fiind ultima zi din an și Revelion, și de 1-2 ianuarie, în general sunt trei zile libere. Majoritatea băncilor au program cu publicul, dar ceva mai scurt în ultima, dar în primele două zile din 2022 unele dintre ele vor fi închise. Așa că, dacă aveți ceva urgent de rezolvat cu banca la care aveți cont, ar fi bine să faceți astăzi, dar chiar și așa, aveți grijă că unele bănci au program mai scurt.

Program bănci de Revelion

Ca în fiecare sfârșit de an, și anul acesta băncile comerciale din România vor avea în ultima zi de decembrie program de lucru cu publicul. Marea lor majoritate, în schimb, vor avea un program mult mai redus, decât în mod obișnuit.

Banca Transilvania anunță modificarea programului

Așa se face că, spre exemplu, Banca Transilvania anunță modificarea programului de lucru, acesta fiind doar până la ora 15:00. Cât despre programul primelor două zile din 2022, Banca Transilvania anunță că va avea agențiile deschise, dar în funcție de programul mall-urilor din aceste zile.

„Dacă ai nevoie de noi în perioada 1-2 ianuarie, ne găsești în unitățile BT din centrele comerciale. Programul este adaptat în funcție de orarul acestora, iar recomandarea noastră este să îl verifici înainte să ne faci o vizită.

Toți am avut parte de un an mai diferit, dar am ajuns aici. Împreună. Hai, rămânem la fel! Și va fi bine. Call-centerul BT funcționează non-stop. De asemenea, ai la îndemână toate soluțiile de banking online”, transmite Banca Transilvania.

Programul de Revelion anunțat de BCR

Dacă ești client al Băncii Comerciale Române (BCR), și ai ceva de rezolvat în ultima zi din an, te anunțăm că banca și-a redus programul, până la ora 14:00, la toate HUB-urile #BCR.

În schimb automatele bancare deținute de instituție vor fi funcționale, iar dacă aveți alte probleme puteți accesa telefonic banca, prin Contact Center sau accesând George.

Clienții BRD și programul băncii pe 31 decembrie

Pentru 31 decembrie 2021, BRD și-anunță clienții că astăzi va avea un program de lucru cu publicul redus, de maxim 6 ore, iar pentru 1 și 2 ianuarie agențiile BRD vor fi închise.

Excepție, ca și în cazul BCR, vor face agențiile din cadrul mall-urilor, dar și aici programul va fi unul redus, în funcție de cel al agenților comerciali.

Raiffeisen Bank va avea program scurt

Raiffeisen Bank și-a anunțat programul pentru ultima zi din an, acesta fiind unul scurt, până la ora 13:00, la toate agențiile sle din țară. La început de an, angajații băncii vor avea liber.

Excepție vor face agențiile regăsite în hypermarket-uri, în Selgros Timișoara și mall-uri. Nici Call Center-ul nu va fi disponibil în primele două zile ale anului 2022.

CEC Bank va avea program redus de Revelion

Ofcialii CEC Bank au anunțat că pe 31 decembrie programul agențiilor va fi redus până la ora 13:00, excepție făcând sucursalele din țară, acestea având program până la ora 14:00.

Pentru zilele de 1 și 2 ianuarie, vor funcționa toate sistemele și serviciile bancare, atât cele digitale, cât și ATM-urile bancare deținute de CEC Bank.

Concluzie și Revelion plin de bucurie!

Ultima zi din an poate aduce situații neprevăzute, mai ales când vine vorba de bănci. Este bine să vă asigurați din timp, fie că aveți bani pe card, fie că aveți scoși din conturi bani lichizi.

După cum vedeți, maoritatea băncilor au program scurt, așa că e bine să vă asigurați din timp că v-ați rezolvat problemele.

Un Revelion fără incidente și să ne auzim cu bine la anul!