Prognoza meteo, revizuită pentru București. Frig și lapoviță, noaptea, iar ziua nu vom scăpa de ploi

Prognoza meteo, revizuită pentru București

ANM a revizuit prognoza meteo pentru București. Specialiștii anunță frig și lapoviță, noaptea, și ploi ziua. Care vor fi maximele?

Prognoza meteo, revizuită pentru București

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a revizuit, joi, prognoza pentru București. Vineri, 22 noiembrie, sunt anunțate ploi în timpul zilei și condiții de lapoviță în timpul nopții. Vremea va fi închisă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze care la rafală vor atinge 45-55 km/h.

Prognoza meteo, revizuită pentru București. Frig și lapoviță, noaptea, iar ziua nu vom scăpa de ploi
Specialiștii ANM anunță ploi, frig și lapoviță

Valorile termice vor fi în scădere, așa că maxima zilei de joi va fi de 10-11 grade Celsius. Vineri, în prima parte a zilei, minima va fi de 3-4 grade Celsius. Sfârșitul de săptămână urmează să fie din ce în ce mai rece. Specialiștii meteo anunță ploi temporare, cantitățile de apă fiind, în medie, de 10-15 m/mp. Spre seară și noaptea vor fi condiții de lapoviță.

Minima de sâmbătă: 0 – 1 grad Celsius

„Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor atinge 40 – 50 km/h, amplificând senzația de rece. Temperatura aerului va fi în scădere continuă, astfel că maxima zilei, de 5 – 6 grade, se va atinge în orele dimineții. Minima termică de sâmbătă dimineața va fi de 0 -1 grad”, conform ANM.

Prognoza pe săptămâni:

25.11.2019 – 02.12.2019

  • temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în toată țara.

02.12.2019 – 09.12.2019

  • temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric prognozat pentru intervalul menționat va fi deficitar la nivelul întregului teritoriu.

09.12.2019 – 16.12.2019

  • în toate regiunile, mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregului teritoriu.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI