Prognoza meteo pentru weekend-ul 23-24 noiembrie. Vezi cum va fi vremea în duminica alegerilor

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în weekendul care urmează, fiind și cel care coincide cu cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2019. În sfârșitul de săptămână 23-24 noiembrie, gradele afișate de termometre vor coincide și cu cele din ultimele zile, dar și cu normalul acestei perioade din an. Mai mult, pe final de noiembrie, specialiștii ANM ne avertizează că ar putea fi semnalate și ninsori, pe arii restrânse.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 23-24 noiembrie

Prognoza meteo pentru weekend-ul 23-24 noiembrie. Vezi cum va fi vremea în duminica alegerilor
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în duminica alegerilor

Sfârșitul de săptămână care urmează va fi unul cu o vreme în general bună, anunță cei de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Totodată, termperaturile vor fi ceva mai scăzute față de cele din prezent, pe data de 24 noiembrie. A fost anunțat și că dacă vor fi existente, precipitațiile nu vor pica în cantități mult prea abundente, potrivit Agerpres.

„O foarte generală estimare pentru ziua alegerilor: am putea avea temperaturi ceva mai scăzute decât avem acum, dar să rămânem peste normal. Pe de altă parte, nu avem semnalul unor precipitaţii foarte abundente. Ele rămân blocate undeva în zona Mării Adriatice, Italia, Croaţia, zona aceea care traversează o perioadă critică din acest punct de vedere”, a fost de părere Florinela Georgescu, directorul ANM.

Mai mult, după ziua de joi, temperaturile vor suferi și câteva scăderi drastice, în anumite regiuni ale țării. De asemenea, după această dată valorile afișate de termometre vor fi totuși ușor peste cele specifice perioadei în curs. În duminica în care sunt așteptați la vot, alegătorii români vor putea spera la o vreme potrivită, deși cu șanse de precipitații pe aproape întregul teritoriu.

„Privind estimările pentru următoarele săptămâni, iarna pare că încearcă să-şi intre în drepturi, însă treptat, dar nu există deocamdată semnalul vreunei modificări rapide şi de esenţă în aspectul vremii, dar astfel de evenimente le putem prognoza cel mai bine cu maximum o săptămână înainte”, a mai completat specialista ANM.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI