Prognoza meteo pentru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie. Valul de aer polar aduce frig cumplit în România

Prognoza meteo pentru 28octombrie- 3 noiembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru săptămâna 28-3 noiembrie. Un val polar aduce frig peste toată România. Iarna se apropie cu pași repezi, iar gradele cu minus cuprind peisajul alb de care vom avea în curând parte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 28-3 noiembrie

Meteorologii indică faptul că temperaturile vor urma să scadă destul de rapid în următoarele Ceața persistă câteva ore în zonele de jos din sud, centru și estul țării. După prânz, se va însenina peste tot și se va face mult mai cald decât temperaturile normale ale perioadei. Maximele se situează undeva între 16 grade Celsius în depresiuni și ajung până la 26 de grade Celsius în vest și sud.

În vestul țării se poate surprinde o toamnă blândă, un cer senin, vânt domol și temperaturi ridicate și plăcute. Vremea frumoasă găsim și în centrul României, după ce se risipește ceața. Localitățile care sunt afectate de acest fenomen sunt: Covasna, Harghita şi Braşov, unde până la orele 11 este în vigoare un cod galben de vizibilitate redusă.

Prognoza meteo pentru 28 octombrie - 3 noiembrie
Prognoza meteo pentru 28 octombrie – 3 noiembrie

Vremea în București pentru săptămâna 28 octombrie -3 noiembrie

Luni
Maxima zilei de lunieste de 19 grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din zona de nord-vest a teritoriului cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h. Minima nopții va fi de 6 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din patea de est-nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Marți
Maxima zilei de marți este de 18 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vântul vine din partea de est a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopțiiva fi de 8 grade Celsius, alături de un cer noros. Vântul vine din zona est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Miercuri
Ziua de miercuri aduce minima de doar 10 grade Celsius, alături de o vreme mult mai friguroasă. Vânturile vin din partea de est-nord-est cu 18 km/h și cu rafale de 30 de km/h. Minima nopții aduce doar 2 grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de 18 km/h și cu rafale de 28 de km/h.

Joi
Maxima zilei de joi este de 8 grade Celsius, alături de nori și soare. Vânturile vin din partea de est-nord-est a teritoriului cu 11km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima va fi de 0 grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de sud a României cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri
Maxima zilei de vineri vine cu doar 10 grade Celsius, alături de o vreme cu nori și soare. Vântul vine din spre sud-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minima nopții este de 1 grad Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de est-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI