Prognoza meteo ANM pentru duminică, 27 octombrie. Ce vreme avem la final de weekend?

Pprognoza meteo pentru duminică, 27 octombrie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Iată cum va fi vremea în toată țara! De asemenea, poți vedea aici care sunt temperaturile maxime și minime pentru finalul de weekend!

Prognoza meteo ANM pentru duminică, 27 octombrie

Ultimul sfârșit călduros al toamne! Vremea începe ușor să se răcească, iar ora se va schimba. La primele ore ale dimineții, dar și seara, se anunță ceață. Vremea este și azi deosebit de caldă îr regiunile intracarpatice. În centru, sud și est, cerul devine senin. Maximele se încadrează în jurul a 15-28 de grade Celsius. La noapte, în zonele joase din sud se va produce ceață asociată trecător și cu burniță.

Minimele nopții vor porni de la – 5 grade Celsius, în estul Transilvaniei, până la 13 grade Celsius, în Delta Dunării. După-amiază se anunță a fi călduroasă în mare parte a teritoriuluil României, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona de munte. Meteorologii indică presiunea atmosferică în scădere pentru ziua de duminică.

Prognoza meteo pentru duminică, 27 octombrie
Prognoza meteo pentru duminică, 27 octombrie

Vremea în București

Duminică
Ziua de duminică are maxima de 20 grade Celsius, alături de un cer cu mult soare. Vânturi vin din partea de sud-vest a României cu 7 km/h și cu 11 km/h. Minima nopți va fi de doar 6 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Luni
Luni avem tot maxima de 20 de garde Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minima nopții va fi de 6 grade Celsius, alături de un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Marți
Maximele zilei de marți vor fi de 19 grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima este de doar 8 grade Celsius, alături de un cer noros. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI