Prognoza meteo pentru luni, 30 decembrie 2019. Iarna se instalează în Capitală

Prognoza meteo pentru luni, 30 decembrie 2019. Iarna se instalează în Capitală

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie emit o nouă prognoză meteo. Cum va fi vremea în toate regiunile din România și care sunt maximele și minimele pentru Capitală?

Prognoza meteo pentru luni, 30 decembrie

Vremea este vizibil mai rece în toate regiunile de pe teritoriul României, iar în București iarna se instalează din moment în moment mai tare. Luni, 30 decembrie, vremea se va ameliora în privința precipitațiilor, dar va fi cu mult mai rece decât în zilele precedente, cel puțin pe timpul nopții. Vom avea parte de înnorări în prima parte a zilei în zona de sud-est a țării, în extremitatea sudică și cea de est.

Aici vor fi posibile precipitații slabe izolat, alături de fulguieli în Moldova și Lunca Dunării. Noaptea, cerul se va înnora în regiunile de nord, iar diminețile vor fi creionate de precipitații mixte cu depunere de polei în nordul Moldovei. În restul teritoriului vom avea un cer variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre, cu rafale de 60-70 de km/h. Maximele în toate regiunile țării se vor încadra între -3 grade Celsius și grade Celsius. Ușor mai ridicate se vor prezenta în vestul și nordul Olteniei. În zonele montane, se va forma ghețuș, iar dimineața se va semnala ceață cu depunere de chiciură în zonele joase.

Prognoza meteo pentru luni, 30 decembrie. Cum va fi vremea în toată țara?
Prognoza meteo pentru luni, 30 decembrie. Cum va fi vremea în toată țara?

Cum va fi vremea în București?

Maxima zilei de 30 decembrie este de doar 4 grade Celsius, alături de o fulguială. Vânturi vin din zona de nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima va coborâ în aceeași zi la -4 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din zona de sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

„Valabil de la : 30-12-2019 ora 8:00 până la : 30-12-2019 ora 14:00
In zona : Județul Constanta;
Județul Tulcea;
Se vor semnala : intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală de 55 – 60 km/h, iar în zona costieră de peste 65 – 70 km/h”
Administrația Națională de Meteorologie

Urmăriți Playtech.ro și pe