Prognoza meteo miercuri, 17 iulie: ANM anunță o încălzire ușoară a vremii

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o încălzire ușoară a vremii la nivelul întregii țări. Vor mai fi averse și descărcări electrice în unele zone, iar temperaturile vor avea valori cuprinse între 22 și 32 de grade Celsius.

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie

După mai multe zile în care valorile termice s-au situat sub media normală a acestei perioade, ANM anunță că vremea se va încălzi ușor începând de miercuri. Cerul va fi variabil, dar vor apărea unele înnorări temporare, averse și descărcări electrice. Vântul va prezenta unele intensificări de scurtă durată pe arii restrânse la munte, în jumătatea de nord a Moldovei și izolat în restul teritoriului. Valorile termice vor fi cuprinse între 22 de grade (estul Transilvaniei) și 32 de grade Celsius (sud-vestul Olteniei).

Vremea se va încălzi ușor și în București. Vor fi 30 de grade Celsius la amiază, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza. Condițiile de ploaie vor fi reduse.

Și la munte va fi mai cald decât zilele trecute. Cerul va fi variabil, dar după-amiaza și la începutul nopții se vor semnala înnorări accentuate și averse însoțite de descărcări electrice.

Pe litoral, vremea va fi frumoasă și mai caldă decât zilele precedente. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 27 de grade, în timp ce temperatura apei mării va oscila între 21 și 23 de grade Celsius.

Începând de joi, vremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această perioadă. Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade Celsius și este posibil să plouă în nordul țării și în zonele montane.

Vineri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Izolat vor fi condiții de grindină și este posibil să se acumuleze cantități de apă mai însemnate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI