Meteo 16 iulie, temperaturile zilei conform AccuWeather. Vremea în Capitală și pe județe

Meteo 16 iulie, temperaturile zilei conform AccuWeather. Vremea în Capitală și pe județe
Meteo 16 iulie, temperaturile zilei conform AccuWeather

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 16 iulie 2019. Iată temperaturile zilei, vremea din Capitală și pe județe, conform Accuweather.

Meteo, marți, 16 iulie 2019

Marți, 16 iulie, meteorologii anunță o vreme frumoasă. Temperaturile negative vor face un pas în spate pentru a le face loc celor pozitive, dar nu atât de mult, căci valorile termice vor fi în continuare sub cele caracteristice acestei perioade. În schimb, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor.

Vremea în Capitală

În Capitală, cerul se anunță fără nori, cu șanse minime de precipitații. Iar, dacă Bucureștiul scapă de înnorări și averse, însoțite de descărcări electrice, în zona montană situația va fi la polul opus. Așadar, o vreme mai puțin frumoasă, plină de stropi, va putea fi regăsită astăzi, după orele prânzului atât în zona montană, cât și pe arii restrânse în regiunile sudice și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla cu o intensitate slabă, cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade Celsius, iar minimele între 10 și 19 grade Celsius, ușor mai mici în depresiuni. La malul mării, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 kilometri pe oră, iar temperaturile maxime înregistrate pentru ziua de marți, 16 iulie, se vor situa între 17 și 23 grade Celsius, în timp ce umiditatea va fi la cote înalte și va atinge pragul de 66%.

Vremea în toată țara

Marți, 16 iulie, meteorologii anunță o vreme frumoasă. Temperaturile negative vor face un pas în spate pentru a le face loc celor pozitive, dar nu atât de mult, căci valorile termice vor fi în continuare sub cele caracteristice acestei perioade. În schimb, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor. În Capitală, cerul se anunță fără nori, cu șanse minime de precipitații, potrivit accuweather.com.

Iar, dacă Bucureștiul scapă de înnorări și averse, însoțite de descărcări electrice, în zona montană situația va fi la polul opus. Așadar, o vreme mai puțin frumoasă, plină de stropi, va putea fi regăsită astăzi, după orele prânzului atât în zona montană, cât și pe arii restrânse în regiunile sudice și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla cu o intensitate slabă, cu ușoare intensificări în Munții Banatului.

Meteo 16 iulie, temperaturile zilei conform AccuWeather. Vremea în Capitală și pe județe
Vremea se va ameliora, iar aversele vor apărea doar în zona montană

Maximele vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade Celsius, iar minimele între 10 și 19 grade Celsius, ușor mai mici în depresiuni. La malul mării, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 kilometri pe oră, iar temperaturile maxime înregistrate pentru ziua de marți, 16 iulie, se vor situa între 17 și 23 grade Celsius, în timp ce umiditatea va fi la cote înalte și va atinge pragul de 66%.

Meteo 16 iulie, temperaturile zilei conform AccuWeather. Vremea în Capitală și pe județe
Vremea în acest moment

Maximele zilei. Vremea pe județe

București – 25

Brașov – 21

Constanța – 24

Galați – 26

Ploiești – 24

Baia-Mare – 24

Focșani – 24

Râmnicu-Vâlcea – 24

Sibiu – 23

Târgu-Mureș – 24

Vaslui – 25

Cluj Napoca – 24

Craiova – 26

Iași – 25

Timișoara – 26

Drobeta – 26

Piatra- Neamț – 22

Satu-Mare – 26

Suceava – 22

Tulcea – 28

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI