Prognoza meteo. Florin Busuioc face un anunţ surprinzător. Ce se întâmplă cu temperaturile

Prognoza meteo. Florin Busuioc face un anunţ surprinzător. Ce se întâmplă cu temperaturile
Florin Busuioc aduce prognoza meteo pentru weekend

Florin Busuioc aduce prognoza meteo pentru acest weekend. Sunt anunțate temperaturi peste media celor normale pentru această perioadă și cer senin în toată țara. Vremea frumoasă se va menține și săptămâna viitoare.

Florin Busuioc aduce prognoza meteo pentru weekend

România este străbătută de un val de aer cald, care face ca mercurul să urce în termometre chiar și până la 28 de grade Celsius în acest weekend. Vremea va fi frumoasă și din ce în ce mai caldă, cu unele înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab, până la moderat. Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade Celsius. Cele mai scăzute valori termice se vor înregistra în estul Transilvaniei și în zona Litoralului, iar cele mai ridicate valori vor fi în partea de sud și vest.

Temperaturi București - octombrie
Temperaturi București – octombrie

Duminică va fi și mai cald, iar temperaturile vor atinge chiar și 28 de grade Celsius. Cele mai scăzute valori vor fi în estul Transilvaniei și pe Litoral, iar cele mai ridicate în partea de sud a țării.

În București, temperaturile vor ajunge până la 27 de grade Celsius, iar spre orele dimineții este posibil să se producă ceața. La munte și pe litoral vremea va fi în general frumoasă, cu cer mai mult senin și fără precipitații.

Temperaturile sunt mult mai ridicate decât în mod obișnuit în această perioadă a anului din cauza unui val de aer cald care străbate România. Meteorologii spun că în general în această perioadă de tranziție între anotimpuri, atât toamna, cât și primăvara, avem astfel de perioade cu vreme mai caldă sau mai rece decât în mod normal până când se stabilzează circulația și masele de aer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI