13 oct. 2019 | 12:43

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale

Vremea Meteo
Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale
Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie

Specialiștii de  la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Iată care sunt temperaturile pentru ziua de luni, 14 octombrie! Meteorologii au susținut că vom mai avea parte o bună perioadă de temperaturi călduroase și vreme frumoasă.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie

Meteorologii au indicat faptul că vremea va fi cu mult mai caldă decât normalul perioadei. Vremea este foarte frumoasă, temperaturile se mențin în jurul a 24 de grade Celsius, ier cerul este senin. Există posibilitatea unor ploi locale, însă nu vor fi cantități de apă însemnate.

Acestea vor determina în contiuare accentuarea și extinderea fenomenului de secetă indicat. Regimul pluviometric pentru săptămâna în curs va fi în general apropiat de cel normal intervalului în care ne aflăm, la nivelul țării.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie

Vremea în București pentru toată săptămâna

Luni
Maxima zilei de luni este de 26 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vântul vine din zona de est a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții este de 9 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Marți
Marți avem maximele de 25 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții va fi de 9 grade Celsius, alături de o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Miercuri
Ziua de miercuri aduce maxima de 23 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din zona de nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima vine cu doar 9 grade Celsius, alături de nebulozitate variabilă. Vânturi vin din zona de est-nord-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Joi
În cursul zilei de joi, 17 octombrie, maximele indică 24 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit.Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minimele nopții sunt de 8 grade Celsius, alături de un cer înnorat accentuat. Vântul vine din partea de nord-est a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri
Ziua de vineri are maxima de 24 de grade Celsius, alături de un cer cu soare, după ce începutul zilei se arată noros. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și rafale de 13 km/h. Minima zilei este de 11 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro