Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie

Specialiștii de  la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Iată care sunt temperaturile pentru ziua de luni, 14 octombrie! Meteorologii au susținut că vom mai avea parte o bună perioadă de temperaturi călduroase și vreme frumoasă.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie

Meteorologii au indicat faptul că vremea va fi cu mult mai caldă decât normalul perioadei. Vremea este foarte frumoasă, temperaturile se mențin în jurul a 24 de grade Celsius, ier cerul este senin. Există posibilitatea unor ploi locale, însă nu vor fi cantități de apă însemnate.

Acestea vor determina în contiuare accentuarea și extinderea fenomenului de secetă indicat. Regimul pluviometric pentru săptămâna în curs va fi în general apropiat de cel normal intervalului în care ne aflăm, la nivelul țării.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie
Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie

Vremea în București pentru toată săptămâna

Luni
Maxima zilei de luni este de 26 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vântul vine din zona de est a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții este de 9 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Marți
Marți avem maximele de 25 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții va fi de 9 grade Celsius, alături de o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Miercuri
Ziua de miercuri aduce maxima de 23 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din zona de nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima vine cu doar 9 grade Celsius, alături de nebulozitate variabilă. Vânturi vin din zona de est-nord-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Joi
În cursul zilei de joi, 17 octombrie, maximele indică 24 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit.Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minimele nopții sunt de 8 grade Celsius, alături de un cer înnorat accentuat. Vântul vine din partea de nord-est a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vineri
Ziua de vineri are maxima de 24 de grade Celsius, alături de un cer cu soare, după ce începutul zilei se arată noros. Vânturi vin dinspre est-nord-est cu 7 km/h și rafale de 13 km/h. Minima zilei este de 11 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI