Prognoza meteo ANM pentru duminică, 13 octombrie. Ce se întâmplă cu temperaturile

Prognoza meteo ANM pentru duminică, 13 octombrie. Ce se întâmplă cu temperaturile
Prognoza meteo ANM pentru joi, 13 octombrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Iată cum se anunță vremea din cursul zilei de duminică, 13 octombrie! Rămânem la fel cu schimbările bruște de temperaturi sau își intră toamna în drepturi?

Prognoza meteo ANM pentru duminică, 13 octombrie

Vremea în weekend se anunță a fi extrem de caldă. În cursul zilei de azi, majoritatea românilor s-au putut bucura încă de o vreme frumoasă și de hainele de vară. Duminică vom avea parte de temperaturi mai crescute în timpul zilei.

Cerul se anunță a fi însorit, iar noaptea senină. Maximele și minimele se mențin la un nivel asemănător și săptămâna viitoare. Vreme deosebit de frumoasă va fi și în zona de munte, unde norii nu-și fac apariția pe cer aproape toată ziua.

Temperaturi pentru perioada următoare, pentru București
Temperaturi pentru perioada următoare, pentru București

Vremea în București

Dumunică, 13 octombrie, se anunță maxima de 26 de grade Celsius, alături de un cer cu mult soare. Vântul vine din zona de sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea se răcește brusc, minimele indicând doar 9 grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vântul vine din zona de est a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Luni
Maxima zilei de luni este de 26 de grade Celsius, alături de norijoși și ceață. Vântul vine din zona de est a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții este de 9 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinsprer est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Marți
Marți avem maximele de 25 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Minima nopții va fi de 9 grade Celsius, alături de o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Miercuri
Ziua de miercuri aduce maxima de 23 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vânturi vin din zona de nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima vine cu doar 9 grade Celsius, alături de nebulozitate variabilă. ânturi vin din zona de est-nord-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI