11 feb. 2020 | 08:26

Prognoza meteo 11 februarie 2020. Vin ploile, dar temperaturile sunt mai ridicate

Vremea Meteo
Prognoza meteo 11 februarie 2020. Vin ploile, dar temperaturile sunt mai ridicate
Ce se întâmplă cu vremea în martie 2020. Cu ce temperaturi vine primăvara. Meteorologii au făcut anunțul

Dacă zilele trecute am avut parte de Cod Galben și Portocaliu, începând de astăzi vremea, treptat, își revine, iar temperaturile vor urca spre valori cu plus. Vom avea parte de precipitații și astăzi, dar sub formă de ploaie și pe alocuri sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 11 februarie 2020

Pentru ziua de astăzi, în zona de vest, nord și în centrul țării ANM ne anunță că, la altitudini mici va ploua connsistent iar în partea de sud-vest a teritoriului se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță. Ăn zona de sud și est a teritoriului va ploua slab pe arii mici.

Prognoza meteo 11 februarie 2020. Vin ploile, dar temperaturile sunt mai ridicate

Prognoza meteo 11 februarie 2020. Vin ploile, dar temperaturile sunt mai ridicate

Din punct de vedere al temperaturilor, astăzi cele minime se vor situa în jurul valorilor de -1 grad în estul Transilvaniei și ajung la 5 grade pe litoral. Pentru București prognoza zilei ne arată că va ploua slab, iar vântul va avea rafale de 40 de km/h, minima fiind undevaîn jurul valorii de 1-3 grade celsius.

Vin ploile, dar temperaturile sunt mai ridicate

În Maramureș, Dealurile de Vest vor fii fenomene de precipitații mixte, lapovița și ninsorile făcîndu-se simție, local și în Transilvania, cu avertizarea de condiții de polei.

În partea de sus și în estul teritoriului ANM anunță că vo apărea condiții de ploaie slabă și trecătoare. Termometrele vor arăta temperaturi maxime cuprinse între 3 grade în zona depresională și 11 grade celsius în estul și vestul țării.

La București, cum spuneam mai devreme, condiții de ploi slabe, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8-9 grade celsius cu rafale de vânt cu viteze de până la 55 de km/h.

Pentru cei doritori de zăpadăvă anunțăm că acestea vor coborâ sub pragul de 600-800 de metri, pe creste, astfel că, pelângă zonele montane,zăpada se vadepune și în zonele mai joase din Maramureș și estul Transilvaniei. Vântulîși va face simțitî prezența și în vestul Moldovei, Crișana și în Maramureș.

În Banat, Crișana și Oltenia temperaturile vor ajunge la valori scăzute, și anume înre 2-7 grade, iar în Banat,Crișana și Olteniala 8-13 grade celsius.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro