15 ian. 2022 | 12:00

Profețiile înfricoșătoare care s-au îndeplinit. Arsenie Boca și Nostradamus au avut dreptate

Diverse
Profețiile înfricoșătoare care s-au îndeplinit. Arsenie Boca și Nostradamus au avut dreptate
Profetiile infricosatoare care s-au indeplinit. Arsenie Boca si Nostradamus au avut dreptate

Toată lumea este curioasă să afle ce surprize plăcute sau mai puțin plăcute ne rezervă viitorul. Apelăm la horoscop, ghicitul în palmă sau citim profețiile celor mai mari clarvăzători, pentru a ști ce ne așteaptă în următorii ani. De-a lungul timpului, au existat călugări şi profeţi care au prezis cu exactitate evenimente din viitor, cum ar fi părintele Arsenie Boca sau celebrul Nostradamus. Nimeni nu a luat în seamă spusele lor, decât după ce s-au adeverit.

Profeții care s-au îndeplinit, de-a lungul timpului

Poate una dintre cele mai înfricoșătoare predicții a fost asasinarea președintelui american J.F. Kennedy, prezisă de Nostradamus cu sute de ani înainte.

„Un om mare va fi doborât într-o zi de o lovitură nimicitoare / O faptă malefică prevăzută de purtătorul unei petiţii / Un altul va cădea la timp de noapte / Conflict la Reims, Londra şi o molimă în Toscana”, a scris celebrul profet când trăia.

Nostradamus a prezis atentatele din SUA

Cuvintele sale s-au adeverit în 1963, când liderul de Casa Albă, John Kennedy, a fost ucis, după ce primise mai multe ameninţări cu moartea. Fratele său, Bobby Kennedy, a fost omorât în 1968. Previziunile lui Nostradamus i-au cutremurat pe toţi cei care au pus cap la cap detaliile despre asisinarea lui Kennedy.

Tot Nostradamus ar fi prezis şi atentatele din 11 septembrie 2001, din SUA. Turnurile gemene din New York au fost distruse.

„Un foc zguditor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou. Două roci mari vor purta urmele mult timp”, este profeția celebrului astrolog.

Clarviziuni despre sfârștiul lumii

Un mare sfânt ortodox a făcut, de asemenea, câteva profeţii cutremurătoare. Este vorba despre Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, despre care mulţi au spus că putea să vadă în viitor. Una dintre cele mai cunoscute clarviziuni se numeşte „Semnele apocaliptice“.

„Vânturi rele, pierzătoare/ Ameninţă azi mereu / Pe noroadele smerite/ Care cred în Dumnezeu/ Bate „Crivăţul” năprasnic/ De la Nordul Comunist / Răspândind în toată lumea / „Dogmele” lui Anticrist / Din Apus „Austrul” suflă / Aducând cu el „Progres”/ Care naşte necredinţă / Şi împrăştie eres / De la Miazăzi mai tare / „Băltăreţul” s-a pornit / Şi, lovindu-se de „Crivăţ”/ Pe cei negri i-a-nroşit / Iar la Răsărit de soare / „Valul galben al lui Gog”/ Spumegă şi se frământă / Cu „vlăstarii lui Magog”/ Ucenicii stricăciunii / Forfotesc îngrozitor / Căutând să otrăvească / Pe sărmanul muritor / Grabnic uneltesc perzarea / Cei cu duhul „răzvrătit”/ Şi precum se vede lumea / Nu-i departe de sfârşit / Urâciunea pustiirii / Şi-a găsit învăţăcei / Care dăscălesc pe oameni/ Ca să meargă după ei”, sunt cuvintele scrise de marele sfânt român.

Nicolae și Elena Ceuşescu, ucişi într-o zi de sărbătoare

Arsenie Boca, considerat cel mai mare duhovnic român al secolului al XX-lea, a prezis moartea, într-o zi de sărbătoare, a soţilor Ceauşescu, după cum a povestit nepoata duhovnicului, Zoe Dăian.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie Boca a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?”. Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”. Ceauşeştii nu au crezut şi i-a spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă”, a mărturisit Zoe Dăian, într-un interviu publicat în septembrie 2014, de Agerpres.

Părintele Arsenie Boca, profeție despre România

Nepoata părintelui a continuat seria dezvăluirilor despre unchiul său, declarând că acesta ar fi zis că, după moartea dictatorului, dar nu imediat, poporul român va trece prin suferinţă, dar nu trebuie să țină capul plecat, ci să aibă demnitate.

PlaySport
Mutarea pe care a făcut-o Bontea în plin proces cu Antena 1! Ce se întâmplă cu firma care îi aducea profit 160.000 euro
Ego.ro
Dumnezeule cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe! Era SUPERBĂ, nimeni nu a observat ce ASCUNDE pe sub haine
Digi24
„Teroriștii nu au intrat pe ușă”. Detalii noi despre masacrul din Moscova. Proprietarul Crocus City Hall face dezvăluiri
Cancan.ro
'Prințesa Kate este în comă'. Speculațiile care au împânzit internetul
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
O rachetă de croazieră rusă a intrat în spațiul aerian al NATO. Statul în care a pătruns arma Kremlinului
Romania TV
Ce RELIGIE are Monica Bîrlădeanu. La fel are și Valeriu Gheorghiță. În ce credință s-au născut cei doi! ”Nu lipsesc de la slujba de duminică”
Capital.ro
A crescut enorm PUNCTUL DE PENSIE. Este vestea pe care toți pensionarii din ROMÂNIA voiau să o audă
EVZ.ro
Vin zile negre pentru aceste zodii. Apar probleme uriașe
Adevarul
A murit creatorul popular Constantin Nițu, Tezaur Uman Viu. Visul neîmplinit cu care a trecut la cele veșnice
BZI.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Spynews.ro
Ovidiu Anton Stoica, românul despre care se credea că a murit în războiul din Ucraina, trăiește! Prima reacție a bărbatului: „Doamne, îţi mulţumesc” / VIDEO
Libertatea.ro
Zaharova ridiculizează explicația SUA despre atacul de la Moscova: „De peste 60 de ani nu au reușit să afle cine l-a ucis pe John F. Kennedy”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Redactia.ro
Sorana Cîrstea a dat lovitura! Suma uriașă încasată după ce a făcut spectacol la Miami. Cu cine va juca în optimi
Digisport.ro
Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu, adevărul despre pensia pe care o primesc: „Noi, actorii mai vechi...”
Click.ro
FOTO și VIDEO Filmul masacrului de la Moscova. Primele imagini din sala de concerte. 28 de cadavre găsite într-o toaletă
Digi24
Boala misterioasă fără leac care te face captiv în propriul tău corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane
Digi24
Iarnă în toată regula în România. Ninge abundent, s-a lansat avertisment
EVZ.ro
Ceaiul care reglează tensiunea arterială. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”
Spynews
Schimbare spectaculoasă de look pentru Gabriela Prisăcariu! Cum arată soția lui Dani Oțil
BZI.ro
Cutremur în tenis. Halep a RUPT totul: S-a terminat!
Capital.ro
Gogoși cu mere și aluat de clătite, rețetă de post. Desertul ideal pentru întreaga familie
Antena 3
Delia a ajuns la o clinică privată, pe perfuzii! Fanii s-au îngrijorat când au văzut imaginea postată de artistă
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Casa de Pensii a anunțat CELE MAI MARI PENSII din România pe bază de contributivitate
Mediaflux
Ovidiu Anton Stoica, românul despre care se credea că a murit în războiul din Ucraina, trăiește! Prima reacție a bărbatului: „Doamne, îţi mulţumesc” / VIDEO
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Doliu în presa din România! Un cunoscut jurnalist sportiv a murit la vârsta de 48 de ani. Care a fost cauza decesului și ce s-a aflat
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro