04 ian. 2022 | 16:20

Produsul pentru mașini care curăță și cea mai murdară baie. Trucul e genial

Monden
Produsul pentru mașini care curăță și cea mai murdară baie. Trucul e genial
Produsul pentru mașini care te ajută să ai o baie curată

Există un produs pentru mașini care te ajută în curățenia din baie. Ce trebuie să faci ca să ai o baie extrem de curată și care este produsul special pe care nu te-ai fi gândit să-l folosești aici? Ce pași trebuie să urmezi?

Truc pentru curățenia din baie: ce produs pentru mașini poți să folosești?

Baia este una din cele mai importante încăperi din casă pentru că aici toți cei din familie își îngrijesc igiena. Ea trebuie să fie în permanență curată, iar pentru asta trebuie să faci câteva sacrifcii și să-ți dedici cel puțin câteva zeci de minute pe zi pentru unele lucruri.

Mai exact, e necesar să cureți vasul de toaletă, robinetele și cada sau să schimbi prosoapele ori să cureți oglinda. Deși poate să arate totul curat, trebuie să ai în vedere faptul că tocmai aici se adună multe bacterii care ar putea să îți fie dăunătoare în timp.

Dacă totuși nu te îngrijești de acest aspect și faci curat mai rar, ai putea să folosești un produs special pentru a avea o baie curată. Concret, poți cumpăra degresant auto pentru a-ți ușura munca. Puțini știu că acesta poate fi folosit și aici. 

De asemenea, trebuie să ai grijă la apariția mucegaiului. El poate cauza iritații sau reacții alergice, motiv pentru care este indicat să acoperi eventualele crăpături din jurul obiectelor sanitare. Mai mult decât atât, este recomandat să schimbi plăcile de gresie sau faianța care ar putea fi crăpate și să eviți astfel răspândirea mucegaiului.

Umezeala duce la apariția igrasiei, așadar un truc util este să aerisești baia pe cât de des posibil, mai cu seamă după ce faci bai în cadă pentru mai mult timp. Montarea unui ventilator este binevenită dacă încăperea respectivă nu dispune și de un geam.

Alte sfaturi

Folosește soluții naturale
Încearcă să folosești, pe cât posibil, produse naturale la curățirea băii. Pe lângă faptul că sunt eficiente, acestea nu reprezintă un risc pentru sănătate. De pildă, o soluţie din oţet alb, bicarbonat de sodiu sau sare de bucătărie și apă te ajută cu succes să înlături murdăria.

Înlocuiește instalațiile vechi
Unele case mai vechi pot păstra încă instalațiile de plumb sau izolația din azbest folosită în pardosea. Acestea pot fi însă destul de periculoase pentru sănătate și ar trebui să fie înlocuite cât de curând.

Înlocuiește prosoapele periodic
Nu uita să înlocuiești des prosoapele și pune hainele murdare în coșul de rufe, acesta permițând circularea aerului. (Sursa: edifica.ro)

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Capital.ro
Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani. Calculul raportat la speranța de viață din țara noastră
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro