A combinat bicarbonat de sodiu cu ulei de cocos și a aplicat pe față. Schimbarea care a avut loc, trucul e genial!

A combinat bicarbonat de sodiu cu ulei de cocos și a aplicat pe față. Schimbarea care a avut loc, trucul e genial!
A combinat bicarbonat de sodiu cu ulei de cocos si a aplicat pe fata. Schimbarea care a avut loc, trucul e genial

Nimănui nu-i place să aibă pete pe piele, cu atât mai puțin pe față, dar din păcate este una dintre cele mai frecvente probleme dermatologice, mai ales la femei. Din fericire, există modalități de a ușura această corvoadă estetică, în confortul casei voastre. Iată câteva sfaturile de îngrijire a pielii care vă vor ajuta să scăpați de petele din zona mustaței.

Cum scapi de părul facial cu bicarbonat de sodiu

Petele care apar în urma acneei sau arsurile sunt o durere de cap constantă, deoarece sunt de obicei foarte greu de îndepărtat. În cazul mustaței, aceste pete poartă numele de melasmă și apar de obicei deasupra buzei superioare, deși pot fi întâlnite și pe obraji și pe frunte.

Ceea ce este important de știut este faptul că zona mustăților este predispusă, în special, la apariția petelor întunecate, în principal din cauza utilizării frecvente a unor produse pentru îndepărtarea părului precum ceară, lame și creme de depilare, care ajung să dăuneze pielii.

Alți factori, cum ar fi expunerea constantă la razele soarelui, modificările hormonale și sarcina pot fi, de asemenea, responsabili de aspectul tenului. Aceste pete rămân, de obicei, temporar sau permanent, dar  există câteva remedii naturiste pentru a le face să dispară.

Scapă de petele din zona mustaței cu un amestec din bicarbonat de sodiu și ulei de cocos. Primul pas este să topești uleiul de cocos într-un boiler, apoi să adaugi bicarbonatul de sodiu și să amesteci ingredientele până se integrează complet.

Trucul genial cu ajutorul căruia scapi de părul facial nedorit

Pregătiți-vă pielea cu o curățare prealabilă, cu accent deosebit pe zona afectată. Apoi, lăsați amestecul să se răcească și, odată ce este rece, îl puteți folosi. Amintiți-vă să aplicați crema în zona afectată, dând un strat ușor cu vârful degetelor. Nu uitați că trebuie să îndepărtați orice urmă de produs cosmetic de pe față, înainte de a pune masca.

Lăsați soluția să acționeze timp de 10 minute și apoi o îndepărtați cu apă caldă. În sfârșit, nu uitați să vă hidratați pielea. Rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp posibil. Pielea voastră va fi hidratată, curată și catifelată. Trucul acesta genial cu bicarbonat de sodiu face minuni pentru tenul tău.

Puteți efectua această procedură o dată pe săptămână, deși înainte de a face acest lucru, specialiștii vă recomandă să mergeți la un dermatolog, pentru a primi un diagnostic mai precis. Explicația este destul de simplă. De obicei, există diferite niveluri de tratament în funcție de tipul de pete și tipul de ten pe care le avem.