Iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție răvășitoare în costum de baie. A atras toate privirile FOTO

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție răvășitoare în costum de baie. A atras toate privirile FOTO
Iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție răvășitoare în costum de baie

Cătălin Scărlătescu nu mai este unul din burlacii cunoscuți din România. Acesta se bucură acum de atenția unei tinere actrițe care arată demențial. Cum se prezintă partenera celebrului chef în costum de baie? Tânăra a reușit să atragă privirile tuturor.

Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie?

Cătălin Scărlătescu nu mai este un burlac! Celebrul bucătar de la Chefi la cuțite trăiește fiorii dragostei și nu se mai ascunde. Fanii vedetei se bucură enorm pentru el, mai cu seamă că neglijența care l-a făcut să uite câteva detalii pe rețelele de socializare trădează faptul că iubirea i-a furat mințile.

Cei doi porumbei se află acum într-o vacanță exotică și se bucură de clipe departe de meleaguri pentru a se conecta mai bine. Doina Teodoru are 32 de ani și a devenit cunoscută după ce a câștigat ediția cu numărul 3 a show-ului iUmor.

Se pare că răbdarea chef-ului de atâția zeci de ani a fost răsplătită pentru că acum se bucură de atenția și dragostea unei tinere actrițe superbe, talentate și inteligente.   Artista a postat recent câteva fotografii din vacanță, iar în unele a fost surprinsă în costum de baie, la apus.

Decorul este unul clar de vis, iar elementul care împlinește totul este ea. Cei care îl urmăresc de ani buni pe cunoscutul bucătar se bucură că soarta i-a adus împreună și că în sfârșit îl văd în prezența unei femei cunoscute publicului larg.

Când ar fi început relația?

Aceștia ar avea o relație din vara anului curent, iar Doina l-ar fi însoțit inclusiv la filmările emisiunii ‘Chefii fără limite’, care urmează să fie difuzată la Antena 1. Ce spunea vedeta despre proiectul pe care îl pregătește?

„Nu că e frumos. E spectaculos. Eu n-am văzut Grecia decât din postura și din poziția de turist, cu bărcuța liniștit. Dar să intri adânc în ea, să intri în miezul ei, să cunoști oamenii, să cunoști bucătarii, să te duci să cauți ingrediente, cu care ei gătesc și cu care trăiesc.

Faptul că noi ne plimbăm din loc în loc crește și miza acestui concurs, pentru că fiecare concurent își dorește să ajungă în altă locație. În altă insulă. Ce mi se pare spectaculos e că noi nu știm unde ajungem. Este atât de dinamică și captivantă toată treaba că nu vreau să se mai termine emisiunea asta”, a mai spus Cătălin Scărlătescu despre edițiile speciale pregătite pentru fanii emisiunii ‘Chefi la cuțite’, conform a1.ro.