Produsul Lidl România care va face furori. Toți românii se vor bate în doar câteva zile

Produsul Lidl România care va face furori. Toți românii se vor bate în doar câteva zile
Ce produse cu prețuri imbatabile o să se găsească la Lidl România

Lidl România vine cu noi oferte extraordinare pentru români! Lanțul de supermarket-uri o să pună la bătaie un produs pe care mulți o să își dorească să îl cumpere. Prețul este unul extrem de avantajos, așa că numeroși clienți o să încerce să pună mâna pe un astfel de obiect.

Ce produs o să găsească românii la Lidl

Spiritul sărbătorilor pune stăpânire pe supermarket-urile Lidl din România! Mulți abia așteaptă să pună mâna pe unele dintre cele mai inedite decorațiuni pentru Crăciun și Revelion, așa că românii o să se bucure enorm când o să afle ce o să găsească pe rafturi.

Începând de joi, 25 noiembrie, rafturile de la Lidl o să fie pline cu diferite obiecte perfecte pentru sărbători. Mai multe surprize îi așteaptă pe clienții care își fac cumpărăturile din supermarket-urile acestea. Românii o să își poată cumpăra numeroase produse la un preț extrem de avantajos.

Mai exact, toți o să poată să găsească pe rafturile Lidl România o instalație cu 220 de LED-uri și 8 funcții, marca Lavarno Home. Dispozitivul prezintă temporizator de 6 ore cu repetare automată în fiecare zi, dar și 8 moduri de iluminare reglabile.

Surprize imense. Ce pregătește Lidl pentru clienți

Clienții trebuie să se grăbească pentru a pune mâna pe o astfel de instalație! Dispozitivul are 4 efecte de lumină intermitentă, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină constantă. Acesta o să fie achiziționat pentru prețul de 60 de lei.

Instalația care are un preț extrem de avantajos o să fie disponibilă în versiuni cu lumină albă-rece sau albă-caldă. Aceasta are dimensiuni 2 x 1 m, iar cablul de alimentare are o lungime de 10 m. Produsul de la Lidl o să poată să fie folosit in interior și exterior.

De asemenea, dispozitivul are o protecție medie la apă și praf și o garanție de 3 ani. Totuși, ea se aplică dacă instalația nu o să fie distrusă de copii sau animale.

Ce produse pot să cumpere clienții Lidl

Clienții care se bucură enorm de ofertele Lidl vor putea achiziționa și o instalație de turțuri luminoși cu 128 LED-uri. Aceasta o să fie disponibilă în variante cu lumină albă-rece sau albă-caldă și o să dispună de temporizator de șase ore cu repetare automată zilnică. Prețul o să fie de 100 de lei.

Lidl România nu se oprește aici! O să fie disponibile mai multe ghirlande LED, dar și jucării pentru micuții care abia așteaptă să primească diverse cadouri de sărbători.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI