21 sept. 2022 | 10:54

Produsul care apare joi în toate magazinele Lidl România. Mulți se vor bate pe această unealtă ieftină

Social
Produsul care apare joi în toate magazinele Lidl România. Mulți se vor bate pe această unealtă ieftină
Ce pune Lidl in vanzare, de maine

Am aflat care este produsul care apare joi în toate magazinele Lidl România. Mulți români cu spirit artistic se vor bate pe această unealtă ieftină. Așadar, ce pune retailerul german în vânzare, vezi în rândurile de mai jos ale articolului.

Ce scoate Lidl la vânzare începând de joi, 22 septembrie. Produsele pe care se vor bate toți artiștii

Lidl va vinde, începând de joi, 22 septembrie, o unealtă Parkside nouă. Aparatul de gravat va fi disponibil la prețul de 45 de lei. Aparatul are 6.000 de curse la mersul în gol. De asemenea, poate fi folosit pentru gravarea pe obiecte realizate din diverse materiale, cum ar fi ceramică, metal, piatră, sticlă, lemn sau plastic.

Vârful uneltei, care este deja montat, este realizat din tungsten, iar cursa acestuia (adâncime la care intră în material) se poate regla de către utilizator. În cutie se găsesc incluse patru șabloane, pentru litere, simboluri sau emoji-uri.

Ce dotări mai are aparatul

Dispozitivul retailerului german are, de asemenea, zone anti-alunecare și cablu cu lungime de 2 metri. Aparatul poate fi folosit pentru crearea de adevărate opere de artă, dar și pentru gravarea unor obiecte, precum căni sau brichete, care pot fi oferite ulterior drept cadou. Ca și la alte unelte Parkside, Lidl oferă o garanție de 3 ani la acest produs.

„Instrumentul potrivit în orice situație: cu dispozitivele PARKSIDE, în atelierul tău poți da startul oricărui proiect. Deoarece gama noastră include toate tipurile de scule electrice și, desigur, o gamă largă de accesorii. PARKSIDE oferă dispozitive variate și, datorită verificărilor stricte de siguranță și calitate, este un partener de încredere pentru următorul tău proiect. Ustensilele te vor convinge prin raportul lor excelent calitate-preț, cu un nivel ridicat de performanță în sectorul DIY”, anunță Lidl.

Aparate de îngrijire personală pentru bărbați

Începând de luni, la Lidl sunt disponibile două aparate de îngrijire personală pentru bărbați interesante, marca Silvercrest Personal Care: un aparat de ras rotativ și un aparat de tuns părul și barba, ambele fiind prevăzute cu acumulator.

Când a intrat Lidl pe piața din România

Primele magazine Lidl au fost inaugurate în România în anul 2011, iar astăzi sunt peste 300 de magazine în toate județele țării. Lidl a spus și care este succesul afacerilor din România.

„Colaborarea cu furnizorii din România este una dintre prioritățile noastre și, de aceea, includem în oferta noastră un număr din ce în ce mai mare de produse locale. Pentru că înțelegem apetitul românilor pentru produse autentice, am inclus în sortiment produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Cămara Noastră sau fructele și legumele de la furnizori români, disponibile în Piața Lidl”, anunță retailerul german.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro