27 sept. 2022 | 08:58

Produsele utile care au apărut în toate magazinele Lidl România. Sunt la prețuri imbatabile

Diverse
Produsele utile care au apărut în toate magazinele Lidl România. Sunt la prețuri imbatabile
Oferta Lidl România între 26 septembrie și 2 octombrie în magazinele din România

Produsele utile care au apărut în toate magazinele Lidl România! Gigantul Lidl România are, începând cu 2 octombrie 2022, în oferta sa mai multe produse pentru toate buzunarele. De la ceasuri de noptieră cu led și până la tensiometre, toate au intrat la vânzare, iar prețurile sunt imbatabile. Majoritatea clienților s-au obișnuit cu produsele marca Silvercrest scoase la vânzare de Lidl România, așa că și aceste produse se găsesc în oferta retailerului. Conform catalogului, produsele se regăsesc în oferta finalului de lună septembrie și începutul lunii octombrie. Clienții le pot achiziționa în toate magazinele Lidl din țară. Pe de altă parte, aflăm că retailerul german  investește aproximativ 1 milion de euro în cea mai mare instalație de panouri solare. Instalația va fi construită în Irlanda.

Gigantul Lidl și investiția de 1 milion de euro în panouri solare

Lidl a primit autorizația de planificare pentru instalarea de panouri solare de economisire a energiei la centrul său de distribuție de 58.000 m2 din Newbridge, Irlanda.Sistemul se află în prezent în construcție.

Această instalație va reprezenta o investiție de 1 milion de euro numai la acest amplasament. Noua investiție se adaugă la milionul de euro deja angajat de Lidl pentru instalații de energie solară în întreaga sa rețea de magazine.

Odată instalate, panourile solare de la centrul de distribuție Lidl vor produce anual 1.011,929 kilowați-oră de energie dintr-o resursă durabilă. Producția echivalează cu satisfacerea necesarului de electricitate pentru 240 de locuințe. Cu aceste instalații, Lidl va reduce emisiile de carbon ale centrului cu aproximativ 473 de tone pe an.

Peste un sfert din necesarul de energie al Lidl va fi acum generat de energie solară. Lidl va colabora cu Enerpower, cu sediul în Waterford. Compania va furniza cele 4.364 de panouri individuale, care vor fi instalate pe acoperișul centrului de distribuție. Această instalație va fi cea mai mare instalație de panouri solare fotovoltaice din Irlanda.

Oferta săptămânii 26 septembrie și 2 octombrie. Produsele utile care au apărut în toate magazinele Lidl România

Așa cum și-a obișnuit clienții, Lidl are în fiecare săptămână oferte de prețuri fără concurență la majoritatea produselor din portofoliu. Așa se face că în săpătmâna 26 septembrie – 2 octombrie, că tot vobeam anterior de panouri solare, Lidl scoate la vânzare un reflector cu panou solar și senzor de mișcare. Produsul din ofertă, marca Livarno Home, este vândut de retailer la prețul de 100 de lei pe bucată. Din punct de vedere tehinc, acest produs detectează mișcarea pe o rază de aproximativ 12 metri. Partea de iluminare a dispozitivului, cu LED, poate fi setată să se aprindă între 5 secunde și 5 minute.

Un alt produs regăsit în oferta acestei săptămâni la Lidl este un produs de la Parkside, un pistol pentru spray-urile de vopsea. Produsul este util pentru vopsitorie, și este scos la vânzare pentru 25 de lei.

Silvercrest, un partener permanent al retailerului, a introdus în oferta gigantului un aparat de radio FM/DAB+, echipamentul este util în bucătărie, mai ales pentru gospodinele care nu au timp de TV și vor să audă știrile. Dispozitivul este în ofertă pentru un preț de 149 de lei, și vine cu memorie pentru 60 de canale radio. Are un afișaj LED care vă va arăta și ora.

Alte produse din oferta Lidl din această săptămână sunt un ceas cu lumină LED, marca Auriol, la prețul de 80 de lei, un tensiometru pentru încheietura mâinii, marca Dr. Senst, la prețul de 90 de lei, și multe alte dispozitive, gadget-uri și nu numai.

Așa că aveți ce alege din magazinele Lidl din țară în oferta din această săptămână. Spor la cumpărături!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro