Produsele de la LIDL pe care toţi românii le vor. Sunt la preţuri imbatabile şi toţi au nevoie de ele. Intră de joi în ofertă!

Produsele de la LIDL pe care toţi românii le vor. Sunt la preţuri imbatabile şi toţi au nevoie de ele. Intră de joi în ofertă!
Ce produse noi apar la Lidl

S-a anunțat care sunt produsele de la LIDL pe care toţi românii le vor. Sunt la preţuri imbatabile şi toţi au nevoie de ele. Intră de joi în ofertă. Așadar, care sunt aceste produse și la ce prețuri vor fi disponibile, vedeți în rândurile de mai jos.

Produsele care vor face furori începând de joi la Lidl. Sunt la prețuri convenabile

Începând de joi, 29 septembrie, retailerul german Lidl va pune în vânzare produse noi destinate cosnfortului casei, pentru îngrijirea mașinii, precum și produse de styling și îngrijire la domiciliu.

Conform Lidl, printre produsele destinate locuinței se regăsesc lenjerii de pat, huse de pat, precum și pijamale sau papuci de casă. Astfel, cel mai ieftin produs, când vine vorba de lenjerii de pat, costă 79,99 de lei.

Cât costă cea mai ieftină husă de pat

Cea mai ieftină husă de pat costă 39, 99 lei, în timp ce o pijama de damă de la Lidl costă 54,99 de lei, în timp ce pijamalele pentru bărbați vor avea un preț de 49, 99 de lei. Papucii de casă scoși la vânzare de Lidl vor costa 34,99 de lei.

Produse de styling și îngrijire personală de la Lidl

Retailerul german va face furori printre clienții săi cu noile produse de styling destinate îngrijirii acasă. Astfel, la lidl se va găsi, începând de joi, un epilator HPL, Silk´n Jewel Young, la prețul de 599 de lei. O altă variantă de epilator, Braun Silk épil, umed uscat, va costa în magazinele Lidl 219 lei.

Tot pentru doamne, în magazinele retailerului german, va fi disponibilă, de mâine, pila menechiură-pedichiură, Sanitas, la un preț de 99,99 de lei. Tot în magazinele sale, Lidl scoate la vânzare și o perie electrică de călcâie, Silk’n Beautiful Technology,  la prețul de 119 lei.

Produse pentru îngrijirea mașinii de la Lidl

Lidl vine și în ajutorul șoferilor români cu câteva produse destinate îngrijirii mașinii personale. Astfel, retailerul german pune la dispoziția clienților săi odorizante de mașină, șervețele, ulei lubrifiant multifuncțional..etc.

Astfel, șoferii mai pot cumpăra de la Lidl soluție concentrată pentru parbriz, W5, la prețul de 6.99 de lei, 250 de mililitri. Soluția concentrată de parbriz este disponibilă în două variante, lămâie și măr.

Cât costă uleiul multifuncțional pe bază de silicon

De asemenea, șoferii pot găsi la Lidl spray pentru curățarea bordului, W5, la prețul de 8,99 de lei, 300 de ml. Nu în ultimul rând, șoferii interesați mai pot găsi la Lidl încă un ulei multifuncțional pe bază de silicon. Acesta are un preț de 7,99 de lei și este ambalat la tub de 200 de mililitri.