I-a explodat un sân, după ce și-a pus implanturi de silicon. Povestea unei mame

I-a explodat un sân, după ce și-a pus implanturi de silicon. Povestea unei mame

Femeia de 30 de ani a trecut printr-un coșmar, după ce a apelat la o procedură standard de înfrumusețare. Și-a dorit mărirea sânilor, de aceea a apelat la impanturi de silicon. Tânăra originară din Marea Britanie a avut însă parte de cel mai mare șoc, atunci când a realizat ce i se întâmplă. După o perioadă nu foarte îndepăratată de când a ales intervenția estetică, femeii pe nume Hannah Packham i-a explodat un sân.

I-a explodat un sân, după ce și-a pus implanturi de silicon. Povestea unei mame

Povestea unei mame din orașul englezesc Brighton este una terifiantă. Mămica de 30 de ani a apelat la o procedură estetică prin care și-a modificat mărimea bustului. Cea mai mare frică a tinerei pe nume Hannah Packham a fost, inițial, că ar putea avea cancer la sân. Adevărul a șocat-o însă peste măsură, pentru că a aflat că implantul mamar i se fisurase. Din acest motiv, zona afectată i s-a mărit acesteia peste normal, fiind cât un balon cu o circumferință de cinci ori mai dezvoltată! Problema medicală a făcut-o pe Hannah să ajungă de urgență la spital, anunță Daily Mail.

I-a explodat un sân, după ce și-a pus implanturi de silicon. Povestea unei mame
Femeii de 30 de ani i-a explodat un sân, după intervenția de înfrumusețare

Unul dintre sâni i-a ajuns de mărimea unui pepene, după care, susține femeia de 30 de ani, implantul de silicon i-a explodat. Pentru procedura estetică, femeia a plătit aproximativ 40.000 de lire, fiind o intervenție suferită în anul 2014. Pe atunci, și-a dorit să treacă de la mărimea 32A, la cupele de 32D.

În primii ani de după mărirea sânilor, femeia a povestit că s-a simțit perfect și nu a experimentat simptomele secundare de niciun fel. Mai mult, în doar o singură săptămână, mamei de 30 de ani a început să i se mărească de până la cinci ori zona cu probleme. Medicii i-au confirmat că implantul de silicon suferise o fisură, trebuind scos cât mai rapid.

„Pur şi simplu a explodat şi a devenit ca un pepene! În fiecare zi, mă trezeam și puteam vedea diferența, era simțitor. Aveam un sân mai mare ca altul și mi se formaseră rețele de vene albăstrui. A fost foarte înfricoșător tot ce am experimentat”, a detaliat Hannah Packham.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI