Produsele de la Kaufland România care au reducere de până la 40%. Apar de miercuri în magazine

Produsele de la Kaufland România care au reducere de până la 40%. Apar de miercuri în magazine
Produse reduse la Kaufland România.

Românii sunt extrem de încântați de noile produse pe care le găsesc pe rafturile supermarket-ului Kaufland. Cei mai mulți vor sta chiar și ore în șir la coadă doar pentru obiectele lor preferate pe care acum le găsesc la un preț mai mic. Cumpărătorii au parte acum de reduceri de până la 40%. Multe dintre ele sunt de mare ajutor pentru gospodine. Acestea sunt de folos în locuință.

Produse ieftine la Kaufland: reducere de până la 40%

Majoritatea românilor așteaptă reducerile din supermarket-uri care sunt de mare folos în această perioadă plină de scumpiri. Mulți vor sta cu siguranță la coadă ore în șir pentru produsele pe care acum le găsesc reduse și la 40%. Noile prețuri fabuloase vin în prim-plan chiar din cursul zilei de miercuri.

Mai exact, este vorba despre: aparat de tund barba (99.99 de lei), stație de călcat cu putere 2200-2400 (299.00 de lei), mop cu abur cu putere de 1550 W (199.00 de lei), mașină de tuns One Blade (199.00 de lei), friteuză putere 2200 W (199.00 delei), plită cu inducție putere 200 W (149.00 de lei) sau uscător de păr putere 2300 W (89.00 de lei).

De asemenea, la prețuri foarte bune poți să găsești și friteusă putere 1600 W (229.00 de lei), mașină tocat carne putere 600 W (169.00 de lei) sau mixer de mână cu putere 400 W (129.00 de lei).

Kaufland face fapte bune: ,,m-am transformat în Smiley Casierul”

Smiley a făcut recent un gest superb și a trecut pragul supermarket-ului în rolul de casier. Fanii lui au avut ocazie să îi ceară un autograf și să discute cu acesta. Solistul s-a bucurat enorm să îi vadă pe români din această postură și să vadă cum este munca unui angajat Kaufland.

,,La Kaufland Romania Barbu Vacarescu, la casa 11, Smiley a vândut 2 ore pentru Salvati Copiii Romania si programele noastre. Sute de cumparatori au stat la coada pentru a plati si a obtine autografe, fotografii, un zambet, o vorba de la Smiley. Frumoasa atmosfera 🥰”, a fost mesajul Gabrielei Alexandra, președinte executiv la Salvați Copiii România.

,,Ieri din Smiley Omul, m-am transformat în Smiley Casierul și vă spun sincer: e mai greu decât pare! Mai am nevoie de training ca să mă mișc mai repede, dar mă bucur că ați venit în număr mare pentru a ajuta cauza noastră, #SalvatiCopiii. Pentru cine nu a putut să ajungă, să știți că de săptămâna viitoare va fi o cutie a fericirii în fiecare magazin Kaufland Romania , unde puteți dona orice nu este perisabil. 🙏🏼#Kaufland #ImplicareaFaceDiferen”, a fost mesajul cântărețului.

Urmăriți Playtech.ro și pe