Reduceri uriașe în Kaufland România. Toți clienții se vor bucura de produsele la jumătate de preț

Reduceri uriașe în Kaufland România. Toți clienții se vor bucura de produsele la jumătate de preț
Kaufland România include în promoție peste 3.000 de produse

Retailerul Kaufland România are în oferta sa lunară peste 3.000 de produse în promoțiile cu etichetă galbenă. Aceste oferte sunt aproape în fiecare zi, în afară de ofertele lunare sau săptămânale. Retailerul anunță că va mai adăuga și alte produse în această categorie, în timp. La aceste categorii reducerile practicate de Kaufland sunt de până la 50%, și sunt regăsite în toate magazinele din România.

Kaufland România și ofertele cu etichetă galbenă

În mai toate magazinele Kaufland din țară, pe perioada unui an sunt tot felul de oferte și promoții la toată gama de produse puse la vânzare. Fie sunt campanii lunare, fie săptămânale, dar toate au discounturi importante.

În afară de aceste campanii, regulat, în toate magazinele există produse etichetate ca fiind la promoții de reducere în fiecare zi. Majoritatea acestor produse au o etichetă galbenă pe care este specificată reducerea de până la 50%. Reducerea se face direct la casa de marcat, atunci când suntem pe cale să plătim pentru produsele respective.

Kaufland România spune că are în această categorie, zilnic până la 3.000 de produse cu reduceri de prețuri de până la 50%. Toate aceste reduceri apar și în cataloagele publicate de retailer în fiecare lună, sau săptămână. Majoritatea apar, în funcție și de celelalte campanii derulate de retailer.

În promoția Kaufland cu etichetă galbenă se regăsesc produse alimentare, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de îngrijire personală, detergenți, și nu numai. În perioada următoare, Kaufland propune mai multe produse de lactate, incluse in  promoția cu etichetă galbenă. De la unt, parmezan, mozzarella, și până la iaurturi, toate vor fi la jumătate de preț. Alte produse incluse sunt mezelurile, carnea macră, bere, suc de fructe, cereale, conserve și dulciuri.

Citește și: Kaufland România mai dă o lovitură în țară. Ce se întâmplă de joi: „Reduceri mari”

Produse de îngrijire personală la reducere

În  promoția Kaufland cu etichetă galbenă, în această perioadă, sunt incluse și produsele de îngrijire personală. Pentru mămici Kaufland propune reduceri de 50% și pentru pampers, și alte produse de îngrijire pentru bebeluși.

Și pentru că ne apropiem de Sărbătorile de paște, și este perioada curățeniei de primăvară, Kaufland România include în promoție și produse de curățenie.

O altă gamă de produse, la care se aplică reduceri de prețuri, sunt incluse în aplicația Kaufland, dar și în baza cardului de fidelitate pus la dispoziția clienților de către retailer.

În cazul acestora reducerile sunt precizate pe etichtele de culoare albastră, și diferă de la un produs la altul. Reducerile pot ajunge și în acest caz până la 50%, fiind precizate direct pe etichetă, și se aplică direct în aplicația de smartphone.

Dacă aveți chef de cumpărături, mergeți în magazinele Kaufland România și vedeți care sunt promoțiile și ofertele din aceste zile.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa. Dispune de 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award. Certificatul atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei.