21 mai 2021 | 15:50

Probleme pentru Rona Hartner la divorț. Ce veste tristă a primit artista, nu se aștepta EXCLUSIV

Monden
Probleme pentru Rona Hartner la divorț. Ce veste tristă a primit artista, nu se aștepta EXCLUSIV
Rona Hartner trebuie să mai aștepte până când semnează actele de divorț

Rona Hartner și soțul francez, Herve Camilleri, au anunțat că divorțează la notar. Însă ieri, actrița a aflat că d-abia peste 30 de zile va semna actele. S-au căsătorit din dragoste, dar relația lor s-a degradat rapid în pandemie. Rona ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre stadiul relației cu bărbatul pe care, cândva, l-a iubit nespus.

Probleme pentru Rona Hartner la divorț

Rona Hartner a decis să încheie povestea de dragoste cu soțul francez, invocând certurile repetate. Nu există cale de împăcare, ba chiar păstrează distanța de Herve în această perioadă, pentru a-și reveni din șocul despărțirii:

“Am mai vorbit cu soțul meu, însă doar prin mesaje, la telefon nu. Este cel mai bine pentru amândoi lucrul acesta, să păstrăm distanța. Nu ne-am mai putut înțelege și gata, nu poți obliga un om să îl iubești sau să te iubească. După divorț, nu o să dau petrecere.

Am mai auzit că unele persoane fac acest lucru, dar eu nu sunt așa. Pentru mine, divorțul este un eșec, despărțirea este un moment de doliu și de eșec, nu de bucurie, așa îl percep eu”, ne-a spus Rona în exclusivitate, pentru Impact.ro.

”Trebuie să aștept 30 de zile, pentru a semna actele de divorț”.

Artista anunțase că divorțează joi, adică ieri, fără să știe însă că legea impune o perioadă de 30 de zile în care soții trebuie să decidă asupra deciziei despărțirii:

“Am crezut că divorțez ieri, dar uite că nu a fost așa. Am vorbit cu avocatul și mi-a explicat că trebuie să aștept 30 de zile, pentru a semna actele. Eu credeam că, în câteva zile, rezolv tot. Acum sunt la biserică, merg la slujbă dimineața și mă rog câte o oră și jumătate, două.

Îi cer ajutor lui Dumnezeu în fiecare dimineață, de luni până duminică. Ajutor lui Dumnezeu nu îi cer doar în momentele grele, eu merg aproape în fiecare dimineață, din 2003, la biserică”, ne-a mai declarat Rona Hartner, în exclusivitate.

”Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata!”

Rona Hartner, care a fost surprinsă de ceea ce a pățit după ce a anunțat divorțul, nu s-a ferit să vorbească public despre despărțire:

“Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ne-am separat deja. Nu am vrut să vorbesc 2 luni despre divorț, pentru că nu vreau să retrăiesc acele momente. De la 18 ani vreau să îmi fac o familie și se pare că nu îmi iese. Nu vreau să dau detalii despre despărțirea de Herve, pentru că sunt dureroase și vreau să cred că ce ne-a dus la divorț face parte din trecut și sunt greșeli ale copilăriei.

Știi, noi, artiștii, suntem copii până la 120 de ani. Cred că nu mai căsătoresc niciodată, că nu îmi iese. O să fiu luptătoare pentru credință, căci asta mă definește. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata!”, a spus Rona Hartner despre partaj, la o emisiune tv.

Soțul ei, Herve Camilleri, cunoscut drept DJ HMJ, este pasionat de muzică. E foarte popular în Franța, unde și locuiește. Omul care i-a fost alături actriței Rona Hartner, timp de trei ani, a fondat ”Monsieur Herve Camilleri”, o firmă care se ocupă cu îngrijirea animalelor fără adăpost.

Parteneri
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere”
EVZ.ro
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews
OBLIGATORIU în fiecare localitate din România. S-a luat decizia ieri, 14 mai 2024. Trebuie să se aplice
Capital.ro
Sectorul din Bucureşti cu cel mai mare număr de alegători la alegerile locale din iunie 2024
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro