Ce a pățit Rona Hartner după ce a anunțat divorțul. Până și ea e uluită: ”Mă iubește Dumnezeu” EXCLUSIV

Ce a pățit Rona Hartner după ce a anunțat divorțul. Până și ea e uluită: ”Mă iubește Dumnezeu” EXCLUSIV
Rona Hartner primește cereri în căsătorie după anunțul divorțului

Rona Hartner a decis să divorțeze de francezul Herve Camilleri după o poveste de dragoste de doar 3 ani. Cu toate că se află la cea de-a doua decepție amoroasă, artista stabilită în Franța nu exclude, în viitor, un alt mariaj: ”O să mă recăsătoresc, dacă Dumnezeu va decide acest lucru”, ne-a spus ea, în exclusivitate pentru Impact.ro. Până atunci, artista este răsfățată pe internet cu cereri în căsătorie venite de la fani, gest măgulitor pentru Rona Hartner în aceste momente grele.

Ce a pățit Rona Hartner după ce a anunțat divorțul

Înainte de pandemie, Rona Hartner și soțul ei, DJ -ul Herve Camilleri, erau nedespărțiți la emisiunile de divertisment și la evenimentele mondene. Recent însă, ea a anunțat divorțul chiar în cadrul unei emisiuni TV. Contactată de reporterii Impact.ro, Rona ne-a mărturisit:

“Cred în căsătorie în continuare, chiar dacă mă aflu într-un divorț. Nu am divorțat încă legal, dar eu primesc diverse cereri în căsătorie pe Facebook. Însă acum am nevoie de o perioadă de liniște, să mă adun, iar dacă Dumnezeu îmi călăuzește pașii spre o nouă căsătorie, nu voi zice nu.

Este un eșec tot ce se întâmplă acum dar, în același timp, și o lecție de viață. Vreau să fiu un model pentru copilul meu și să îi arăt că are o mamă puternică”, ne-a mărturisit Rona Hartner în exclusivitate.

Când divorțează Rona: ”Joi vom semna actele de divorț”

Rona a mai precizat, pentru Impact.ro:

“Am noroc în dragoste! Mă iubește Dumnezeu, mă iubește și copilul meu și asta este foarte important. Este mult mai greu să construiești ceva în ziua de astăzi, mă refer la familie. Acum, cu pandemia, un cuplu din două din Franța a divorțat. Așa arată statisticile.

Joi vom semna actele de divorț. Când ne vom întâlni, ne vom da unul altuia câte o scrisoare în care ne vom spune toate gândurile. Regrete nu sunt, nici de partea mea, nici de partea lui, am făcut tot posibilul pentru a rămâne împreună.

Înainte de a lua această decizie, am încercat de mai multe ori să remediem această problemă, dar nu s-a putut, după cum vedeți. Nu cred că ne vom împăca. Acum încercăm frumos și elegant să divorțăm”, a mai adăugat Rona Hartner care a făcut deja partajul cu bărbatul de care divorțează – află detalii aici.

Rona: ”Nu mă așteptam să divorțăm atât de rapid!”

Vedeta ne-a mai mărturisit că atât ea, cât și Herve Camilleri, bărbatul cu care s-a iubit timp de 3 ani, au ales să se despartă fără scandal, în semn de respect:

“Da, cred în dragoste, cred în iubire, cred în puterea iubirii. În ziua de astăzi, cuplurile nu mai știu să comunice, nu mă așteptam ca, după atâta timp de căsătorie, să divorțăm atât de rapid. La noi, după nuntă, totul a luat o întorsătură neașteptată și nu știu de ce. Eu am pornit cu gândul în acea căsătorie să construim foarte multe împreună, dar nu a fost să fie, așa ne-a fost dat de la Dumnezeu”, ni s-a mai confesat Rona Hartner, care a ajuns în lacrimi după anunțul divorțului – află aici de ce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI