Probleme pentru iubitul Iuliei Vântur! Familia Khan, implicată în trafic de droguri. Au fugit deja de acasă!

Probleme pentru iubitul Iuliei Vântur! Familia Khan, implicată în trafic de droguri. Au fugit deja de acasă!
Familia lui Salman Khan, implicată în trafic de droguri

Familia lui Slaman Khan este implicată în trafic de droguri! Momente grele pentru iubitul Iuliei Vântur. Noile detalii aduse în spațiul public i-a prins deja pe drumuri pe rudele celebrului actor. Ce informații se știu până la momentul acesta?

Familia lui Salman Khan, implicată în trafic de droguri

Familia iubitului Iuliei Vântur este implicată într-un scandal de proporții. Rudele celebrului actor au dat fuga în Mumbai de îndată ce au auzit că anumite detalii au ajuns în atenția oamenilor legii, dar și în spațiul public. Fosta prezentatoare de televiziune este la sentiment cu cei care-i sunt extrem de apropiați deja de ani buni și trece prin momente grele. Actrița Rhea Chakraborty a fost arestată din cauza scandalului legat de droguri. Scenariul crunt pentru vedetele indiene a început după ce Sushant Singht Rajput, prietenul acesteia, a fost găsit fără suflare în propria locuință. Artista a recunoscut în timpul anchetei că ea era cea care procura substanțele ilegale pentru iubit și fratele ei. După ce tânăra a ajuns în custodia oamenilor legii, alte 18 persoane au fost de asemenea arestate.

Rhea Chakraborty a fost deja arestată în cazul cu traficul de droguri unde ar fi implicată și familia lui Khan
Rhea Chakraborty a fost deja arestată în cazul cu traficul de droguri unde ar fi implicată și familia lui Khan

Unele din ele au declarat că au vândut droguri mai mulor celebrități de la Bollywood, lucru care schimbă extrem de tare cazul care devine din ce în ce mai stufos. Mai mult decât atât, 25 de nume foarte cunoscute și consumatoare de stupefiante au fost date în vileag de reținuți. Arpita Khan este sora lui Khan, care a fost surprinsă într-o fotografie cu Rhea. Presa indiană a făcut imediat conexiunile, iar la scurt timp au apărut mai multe știri conform cărora membrii din familia lui Khan au preferat ca după apariția zvonurilor în cauză să plece în Mumbai pentru liniște. Pe aeroport au fost surprinși: Arpita Khan, alături de copii, Sohail Khan, fratele lui Salman, dar și mama lor. Toți fanii actorului iau acest comportament de bun, implicit gândindu-se că cineva din familie se simte cu musca pe căciulă.

„Am avut o uşoară criză de identitate”

„Sincer, am avut o uşoară criză de identitate, trăind acolo la început, pentru că dintr-o dată m-am trezit dezbrăcată de toate straiele astea pe care le-am tot pus eu de ani de zile, prin jobul pe care l-am avut, prin cariera pe care am avut-o, prin oamenii pe care i-am cunoscut. Toate astea au dispărut dintr-o dată. Nu aveam nici familia acolo, nici prietenii, nici cunoscuţii, nici limba în care să mă simt confortabil şi să mă fac înţeleasă atât de clar şi de bine, inclusiv statutul. Statutul te face să ai o anumită conduită, să fii într-un fel. Ei, toate astea au dispărut instant. M-am dezbrăcat de ele forţat şi a trebuit să mă uit la mine, în oglindă aşa, dezbrăcată de toate astea şi să mă întreb: Cine sunt eu fără tot?”
Iulia Vântur (Sursa: site Andreea Raicu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI