Iulia Vântur a pățit-o grav în relația cu Salman Khan. E îngrozitor ce a aflat acum: mai rău nu se putea

Iulia Vântur a pățit-o grav în relația cu Salman Khan

Relația dintre românca Iulia Vântur și indianul Salman Khan durează de câțiva ani, motiv pentru care mulți dintre cei care îi urmăresc se întreabă de ce actorul nu o cere în căsătorie. De curând, vedeta a aflat că partenerul ei este, de fapt, căsătorit și are și doi copii. Mai multe detalii, în continuare.

Lovitură pentru Iulia Vântur din partea lui Salman Khan

Recent, au ieșit la lumină câteva informații tulburătoare despre starul indian, Salman Khan, potrivit cărora acesta ar fi căsătorit și ar avea chiar doi copii, într-o țară îndepărtată.

Iulia Vântur are o relație de lungă durată cu actorul, care este unul dintre cei mai doriți bărbați din India. Din nefericire pentru româncă, Khan ar avea o soție pe nume Noor, iar împreună cu ea doi copii, Ayesha, în vârstă de 17 ani și Razzak, de 13 ani, potrivit unui avocat din țara natală a starului.

Zvonurile apărute de Twitter spun că aceștia ar locui, de fapt, în Dubai. Potrivit EkNumberNews, avocatul nu ar avea o confirmare pentru lucrurile vehiculate pe rețelele sociale, motiv pentru care l-a etichetat pe Salman Khan într-o postare, cerându-i să răspundă la întrebarea: „Am dreptate, Salman?“.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Iulia și Salman nu au făcut nicio declarație publică privind acest subiect.

Vedeta nu vrea să se mărite cu starul indian

Cu toate că este de ani buni într-o relație cu actorul indian, Iulia Vântur nu are gânduri de măritiș. Recent, frumoasa șatenă a publicat poze care o surprind împreună cu iubitul ei, iar lucrurile par să decurgă normal între ei.

Iulia Vântur și Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan

Cei doi locuiesc împreună, în India, dar, potrivit ultimelor declarații făcute de româncă într-o emisiune televizată, nu vor ajunge prea curând în fața ofițerului de stare civilă.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc“, a mărturisit Iulia Vântur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI