Iulia Vântur a avut un accident în India. Ce a pățit fosta vedetă de la Pro TV

Iulia Vântur, accident în India. Ce a pățit fosta știristă?

Iulia Vântur și-a îngrijorat teribil fanii cu ultima fotografie postată pe Instagram. Cunoscuta vedeta a avut parte de un mic accident în India. Ce s-a întâmplat, care a fost reacția fostei prezentatoare de televiziune și cum se simte acum?

Iulia Vântur, accident în India

Iulia Vântur are o comunitate închegată pe rețelele de socializare. Cu toate că a părăsit România pentru camerele de luat vederi de la Bollywood, românii n-au uitat-o și au continuat să-i fie alături chiar și doar cu câteva vorbe. Acum, fanii mai mult ca sigur că au asaltat-o cu întrebări despre starea sa de sănătate, dar și încurajări să se facă bine cât mai repede.

Ultimul story de pe Instagram postat de fosta prezentatoarea de televiziune o arăta rănită la picior. Fără să spună prea multe, blondina și-a pozat piciorul drept și i-a cam lăsat să ghicească despre ce este vorba pe cei care o urmăresc în mediul online. Cel mai probabil, vedeta s-a julit sau a tras o căzătură zdravană în urma căreia i s-a imflamat puțin membrul inferior.

„Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…”, a fost mesajul acesteia alături de fotografie.

Cei mai mulți sigur că i-au urat însănătoșire grabnică, mai cu seamă că a anunțat deja în cadrul emisiunii La Măruță că urmează să revină pe plaiurile mioritice. Și nu singură, ci cu Salman Khan! Controversatul cuplu a declarat că va veni „în curând” în România, împiedicați fiind la momentul actual doar de restricțiile din contextul pandemic. “Bună, Salman! Ce faci?”, a spus prezentatorul de la Pro TV. “Bine, mulțumesc”, a răspuns celebrul actor de la Bollywood. „Când veniți în România?”, a mai întrebat Cătălin Măruță. “În curând”, a zis Salman Khan, fără să ofere alte detali despre vizita mult așteptată.

Iulia Vântur s-a accidentat în India
Iulia Vântur s-a accidentat în India

„Se întâmplă ceva”

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”
Iulia Vântur (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI