Probleme pentru Carmen Șerban în Londra. Artista a mărturisit ce s-a întâmplat: ”Inima nu a simțit” (exclusiv)

Probleme pentru Carmen Șerban în Londra. Artista a mărturisit ce s-a întâmplat: ”Inima nu a simțit” (exclusiv)
Ce probleme are Carmen Șerban de când s-a mutat în Londra?

Carmen Șerban a decis deja de o vreme bună să facă o schimbare uriașă în viața ei, așa că a părăsit România. Din păcate, cunoscuta cântăreață de manele a întâmpinat câteva probleme în Londra. Ce a mărturisit aceasta?

Ce probleme are Carmen Șerban în Londra?

Carmen Șerban a simțit nevoia să facă o schimbare în viața sa, așa că a decis să părăsească țara în care a descoperit gloria și să se mute în Londra. Cântăreața intenționează să-și cumpere acolo și un apartament, dar doar prețurile cam piperate o mai opresc pentru moment din drum.

Condiția blondinei pentru un nou cămin este ca acela să se simtă locul potrivit unde să se simtă relaxată și în liniște: ”trebuie de la ușă să simți acel lucru, că va fi a ta, și inima mea nu a simțit încă asta!”

La moment, celebra solistă se află în căutarea unui apartament, nefiind speriată de pandemie și continuându-și planurile așa cum își propune pentru că nimeni și nimic nu o poate ține în loc:

„Încă nu mi-am luat o căsuță în Londra, dar nu renunț la visul meu. Am fost weekend-ul trecut și am filmat un videoclip acolo și am studiat puțin și piața imobiliară, ca să văd cum sunt prețurile. Nu m-am simțit însă atrasă de vreo casă, momentan. Trebuie de la ușă să simți acel lucru, că va fi a ta, și inima mea nu a simțit încă asta.”

„Am observat că oamenii sunt mai relaxați”

Amintim că vedeta și-a scos la vânzare apartamentul pe care îl deține în Voluntari care are o valoare de 75.000 de euro, dar banii care-i revin de la vânzarea acestuia nu ajung pentru o locuință în Londra.

Indiferent de când va fi momentul să se mute definitiv, Carmen se bucură de schimbările pe care le-a regăsit încă din aeroport. Cea din urmă a mărturisit că oamenii de acolo sunt cu mult mai relaxați decât românii.

„Am observat că oamenii sunt mai relaxați, dar, în aeroporturi, toate magazinele sunt închise, zici că s-a dat cu tunul, în aeroport! De Înviere, o să merg și la cimitir, la tata, ca să îi aprind o lumânare. Îmi este foarte dor de el. L-am iubit foarte mult, a făcut și face parte din sufletul meu. Nu am cum să îl uit vreodată.

Datorită lui exist! Mama este foarte bine, se bucură de ambii nepoți, pe care îi are de la fratele meu, stau cu toții în aceeași vilă. În fiecare dimineață, buna le face toate poftele nepoților, clătite, gogoși, ce vor ei. Mama nu se plictisește deloc cu ei. Mă bucur când îmi văd mama zâmbind și aștepându-mă în pragul ușii mereu”
Carmen Șerban (Sursa: impact.ro)