Probleme mari în familia Ilenei Stana Ionescu: „Tare ne temem“ (exclusiv)

Pandemia sau creșterea constantă a prețurilor nu reprezintă nicidecum cea mai mare problemă cu care se confruntă Ileana Stana și soțul ei, Andrei Ionescu. Izolați oarecum de lume, cei doi îi duc dorul băiatului lor, stabilit de mulți ani în SUA. Într-un interviu acordat recent pentru impact.ro, tatăl lui Andrei a dezvăluit care sunt temerile lui și ale soției: „Tare ne temem…“. Mai multe detalii, în continuare.

Probleme mari în familia Ilenei Stana Ionescu

De aproape doi ani, soții Ileana Stana și Andrei Ionescu încearcă să ducă aceeași viață frumoasă și liniștită pe care o aveau înainte de pandemie, chiar dacă acum sunt întrucâtva izolați de lume. Întrucât vârsta își spune cuvântul, Ileana Stana Ionescu având 85 de ani, iar Andrei Ionescu 94, este lesne de înțeles că cei doi sunt poate mai temători decât alții.

Totuși, nu teama că s-ar putea infecta cu COVID îi macină pe cei doi, ci imposibilitatea de a-și vedea singurul copil, pe Andrei, care și-a întemeiat de ani buni propria familie în State.

„În casa noastră dorul de Andrei. băiatul nostru drag, e poate cea mai mare problemă. Nu pandemia, nu creșterea asta a prețurilor și facturilor, ci faptul că nu-l mai putem vedea ca altădată pe fiul nostru. Sigur, nici înainte de pandemie nu era prea simplu, fiindcă el și ai lui trebuiau să vină tocmai din America.

După declanșarea pandemiei i-am cerut însă în mod expres să nu mai bată tot drumul până în Europa. Și tare ne temem că la fel vor sta lucrurile și în acest an, fiindcă nu există semnale încurajatoare“, a spus pentru impact.ro Andrei Ionescu.

Citește și: EXCLUSIV Ileana Stana Ionescu s-a baricadat în casă. Ce se întâmplă cu artista, soțul ei rupe tăcerea

„Tare ne temem“ (exclusiv)

Capul familiei Ionescu a mai povestit că dorul față de singurul fiu este îndepărtat din când în când și pentru o scurtă vreme de legăturile telefonice și apelurile cu cameră. Totuși, acestea nu pot egala o îmbrățișare vie între membrii familiei.

„Așteptăm și iar așteptăm. Ne dorim ca bunul Dumnezeu să ne ofere iar șansa de a ne revedea copilul și nepotul, pe Alexandru Luca, un băiat de toată isprava la cei zece ani ai săi. Iar asta nu este puțin lucru!“, a adăugat întristat Andrei Ionescu.

Cei doi soți s-au izolat lângă București

Pandemia i-a determinat pe soții Ionescu să se izoleze în căsuța lor de lângă București, acolo unde nu multe persoane le mai trec pragul.

„Am constatat într-o bună zi că până și dorul de teatru parcă s-a mai estompat. Ne era și încă ne mai este și azi dor să revedem teatrul, scena pe care am urcat atâția ani, dar nu putem face nimic, fiindcă distanța e mare. Ne consolăm poate cu ideea că pe vremea noastră, spunem noi, totul era diferit. Și viața, și teatrul!

Noi, și eu, și Ileana, și alții am trăit o viață excelentă în teatru. Era o vreme în care îți mai puteai alege rolurile, în care pasiunea pentru scenă era exprimată în alte moduri decât cele de azi. Toate acele lucruri sau concepții au cam dispărut!“, a mai spus bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI