Victoria Răileanu, adevărul despre relația cu actorul Adrian Nartea. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt VIDEO

Victoria Răileanu, adevărul despre relația cu actorul Adrian Nartea. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt VIDEO
Victoria Răileanu, adevărul despre relația cu actorul Adrian Nartea

Victoria Răileanu, actriță în serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a venit astăzi ”La Măruță” pentru a face o confesiune răvășitoare despre viața ei de după divorț și încurcăturile care au făcut-o și mai vulnerabilă în fața schimbării prin care a trecut.

Victoria Răileanu, despre relația cu actorul Adrian Nartea

Micky din ”Vlad” a divorțat de tatăl copilului ei, Conrad Mericoffer, iar astăzi vorbește deschis despre trăirile din ultima perioadă. Basarabeanca a fost prezentă astăzi ”La Măruță” pentru a explica ce emoții și gânduri au încercat-o de la separare încoace, dar și pentru a elucida misterul legat de legătura dintre ea și colegul de platou, Adrian Nartea.

Cei doi au fost surprinși de fotoreporteri în timp ce împărțeau câteva momente tandre într-un restaurant din București. S-au luat în brațe, iar la finalul întâlnirii Victoria l-a cuprins cu mâinile pe sub geacă pe Adi. Actrița a povestit în cadrul emisiunii de la Pro TV că raportul dintre ea și Nartea este unul firesc pentru doi colegi și prieteni, iar că aducerea lor împreună a fost făcută de către o publicație, care a legat declarația fostului soț, în care povestea despre despărțire, de o afirmație de-a sa, în acest fel reieșind că motivul destrămării relației ei cu Conrad ar fi fost infidelitatea. Articolul a surprins-o pe Vichi într-un moment în care era vulnerabilă, drept pentru care nu a ieșit să lămurească lucrurile.

Astăzi, însă, privește totul cu maturitate și speranță, drept pentru care a și povestit public, pe conturile de socializare, prin ce a trecut în ultima vreme. Ea a declarat că cea care i-a dat curaj a fost Mimi, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, după ce a publicat un mesaj pe Instagram despre momentele sale de slăbiciune și incertitudini.

Clarificările actriței 

„Doare mult mai tare. Un articol m-a prins intr-un punct vulnerabil. Dar, de ce am venit eu astăzi aici, este să le spun că există soluții întotdeauna, chiar în problemă. E vorba despre un articol când fostul meu soț a vorbit pentru prima dată în media despre despărțire și o publicație a luat o declarație de-a mea, despre Adi Nartea, și a zis să o pună lângă declarația fostului soț. Nu a fost, de fapt, nicio legătură între noi, doar o încurcătură”,  a declarat Victoria Răileanu la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI